Się kufa NORMALNY odezwałRetromen pisze:Dziwny ten Marin jak autor wątku

Co w nim dziwnego ?
PS - czaj na dział o obserwowanych aukcjach - znalazłem tam coś dla ciebie

Się kufa NORMALNY odezwałRetromen pisze:Dziwny ten Marin jak autor wątku
Wyglada jak z jarmarku w Taszkienciehit00r II pisze:Co w nim dziwnego ?
Jeszcze nikt kto zobaczył ten rower na żywo nie powiedział o nim złego słowa.marcin74 pisze:Wyglada jak z jarmarku w Taszkienciehit00r II pisze:Co w nim dziwnego ?
W końcu ci się jakiś żart udałBart pisze:Zgłaszam oficjalnie ten projekt do konkursu "Rower Roku 2018".
Ostatnie pytanie było czy się podoba z peperoni Więc odpowiadam - nie zaszkodził Ciężko żeby temu wynalazkowi wizualnie coś jeszcze mogło zaszkodzićhit00r II pisze:Jak ktoś NIE CZYTA opisu jakie było początkowe założenie ...Bart pisze:Się zaczynaUwaga !
Mi się wydaje jakiś dziwny ten Pepperoni w tej ramie ... taki WIELKI.skolioza pisze: Ostatnie pytanie było czy się podoba z peperoni Więc odpowiadam - nie zaszkodził Ciężko żeby temu wynalazkowi wizualnie coś jeszcze mogło zaszkodzić
Mi to sie najbardziej podobaja "carbonowe" elementy w koszyczku na bidonhit00r II pisze:starałem się żeby był spójny kolorystycznie więc skoro mamy czerwone akcenty to nie wpychałem żółtego
Ten wcześniejszy wczoraj się rozleciałmarcin74 pisze:Mi to sie najbardziej podobaja "carbonowe" elementy w koszyczku na bidonhit00r II pisze:starałem się żeby był spójny kolorystycznie więc skoro mamy czerwone akcenty to nie wpychałem żółtego......kult MTB, retroklasyka i wogole light bike w jednym
w moim przypadku nie widać alu śrubek spod błota, a takie jest przeznaczenie moich rowerów użytkowych . . . .hit00r II pisze:Bo ten twój to niby piękniejszy i na lepszych częściachPiotr pisze:Współczuję Marinowi . . . .![]()
Przeznaczeniem tego roweru jest jedynie pył z asfaltu oraz skrystalizowany pot.Piotr pisze: w moim przypadku nie widać alu śrubek spod błota, a takie jest przeznaczenie moich rowerów użytkowych . . . .
Ha ha haSoloTM pisze:Wrzuć tam jeszcze złotą kasetę 10 sp. 11-34, ( albo poszukaj czerwonej ) do tego łańcuch w kolorze, manetka prawa SL-R460,4600 lub najlepiej SL-R780 i masz 10 biegów w retro :D Przerzutka tylna da radę.
No ku... za co ja ci płacęczajnikmtb pisze:Osprzętowo to biedy nie ma![]()
Ale jakoś te komponenty tu nie pasują...
Takie to wszystko za nowe do tej ramy![]()
Mi to tam nie przeszkadza osobiście, ważne że jeździ i właściciel zadowolony
Ja i tak nie popadam w paranoje tak jak ty racząc wszystkich swoim Sauperjorem odnośnie każdej śrubki
Zależy z jakim skutkiem.hit00r II pisze:Zmiana kół , mostka , kasety i zacisków to chyba jednak nie jest banał
Czy ty potrafisz dedukować ?