W weekend zważę bez niczego.hit00r II pisze:Koła ważymy bez niczego - totalne golasy i wtedy wiemy co mamy.
Na żywo na prawdę dobrze się prezentuje.hit00r II pisze:Szkoda bo na zdjęciach producenta nie wyglądał aż tak tanio.
W weekend zważę bez niczego.hit00r II pisze:Koła ważymy bez niczego - totalne golasy i wtedy wiemy co mamy.
Na żywo na prawdę dobrze się prezentuje.hit00r II pisze:Szkoda bo na zdjęciach producenta nie wyglądał aż tak tanio.
Dawaj dawaj, nie przejmuj się.Bart pisze:Wasz wybórcardamon pisze:Zapowiada się kolejne kilkadziesiąt stron postów o niczym
Wiesz, że nawet nie wiemcorrado1111 pisze:Ten amortyzator to ma stalowe golenie? Bo ja się nie znam na tych nowych ale tak wygląda.
Srebrne chromowane są czy takie matowe tytanowe?Bart pisze:Wiesz, że nawet nie wiemcorrado1111 pisze:Ten amortyzator to ma stalowe golenie? Bo ja się nie znam na tych nowych ale tak wygląda.
MAtowe mam w Sutorze Raidon w Cube.corrado1111 pisze:Srebrne chromowane są czy takie matowe tytanowe?Bart pisze:Wiesz, że nawet nie wiemcorrado1111 pisze:Ten amortyzator to ma stalowe golenie? Bo ja się nie znam na tych nowych ale tak wygląda.
Dobra, już znalazłem po specyfikacji. Wygląda na stalowe ze zdjęć w necie.
Był używany Cannon Lefty model 2014 za 6000 zł. Nowy kosztował 11 000. Rower robił niesamowite wrażenie. Jak zobaczyłem ten stary osprzęt z napędem 3x10 to mi się odechciało.hit00r II pisze:Nigdy nie zrozumiem dla czego ktoś woli wydać kilka ładnych tysi na rower totalnie przeciętny aniżeli kupić w podobnej cenie sprzęt lekko używany ze 3 klasy wyższy ?
Ale żeby dać podobnie za swój to cie nie powaliłoBart pisze: Z resztą jeszcze mnie nie powaliło, żeby dawać 6000 zł za używany rower.
Toć to zabytek. Heble do dupy, napęd do dupy. Przewody wiszą jak w starej Ładzie.hit00r II pisze:Ale żeby dać podobnie za swój to cie nie powaliłoBart pisze: Z resztą jeszcze mnie nie powaliło, żeby dawać 6000 zł za używany rower.
Trzeba umieć szukać!
Czasem dołożyć odrobinę i kupić np to :
https://www.olx.pl/oferta/specialized-e ... 3aaa95aa9c
Znalezienie tego roweru zajęło mi minutę!
Tego speca dzieli przepaść od twojego
Nie ośmieszaj sięBart pisze: Toć to zabytek. Heble do dupy, napęd do dupy. Przewody wiszą jak w starej Ładzie.
Hitek ale ty sie nakrecasz ...idz do psychiatryhit00r II pisze:Cóż widzę że to daremny trud żeby ciebie do czegoś przekonać ... zawsze kupisz coś gorszego
ALE PONIEWAŻ JEST TWOJE TO JEST NAJLEPSZE
Marcinkumarcin74 pisze: Hitek ale ty sie nakrecasz ...idz do psychiatry
BUAHAHAHABart pisze:Nie chce mi się już kontynuować tego wątku. Miałem pokazać i pokazałem. Na tym zakończymy.
On ma swój świat, jest jak wsza na dupie, drapiemy się a ona myk, myk chowa się i znowu pogryza.hit00r II pisze:BUAHAHAHABart pisze:Nie chce mi się już kontynuować tego wątku. Miałem pokazać i pokazałem. Na tym zakończymy.
AKURAT
przyłóż magnes do górnej lagi, choćby ten co na szprychę zakładasz do licznikaBart pisze:Wiesz, że nawet nie wiemcorrado1111 pisze:Ten amortyzator to ma stalowe golenie? Bo ja się nie znam na tych nowych ale tak wygląda.
Ciężko mi teraz opisać. Nie jeździłem Cubem od czasu upuszczenia powietrza w amorze, bo miałem ponad 100 psi. W Cube jest Suntour Raidon, w Supie Rock Recon. Teraz oba mam nabite na około 95 psi.SoloTM pisze:No i mógłbyś przy okazji Bart, napisać co to za widelec jest w Cube a jaki w Supie, różnice pracy, swoje spostrzeżenia.
Nie mam teraz kasy na takie zabawki, po za tym nie dam 600 stów za licznik.aldek pisze: Garmin 25 zamiast tej sigmy.
https://www.youtube.com/watch?v=tqS7BpZCT2QBart pisze:Wieczorne foto w całej okazałości na zakończenie tematu.