My z Elcią juz zameldowani w Brandysówce.
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Moderator:corrado
żeby Łódź trafiła ;)corrado1111 pisze:Palcie ognicho.dodo1989 pisze:My z Elcią juz zameldowani w Brandysówce.
Z zamkniętymi oczami trafimy.skolioza pisze:żeby Łódź trafiła ;)corrado1111 pisze:Palcie ognicho.dodo1989 pisze:My z Elcią juz zameldowani w Brandysówce.
To jakaś korupcja jest, CBA wkroczy do Was. Soro gratulacje.Soro pisze:Underground pełną parą, a mianowicie number już mam ;) Jako, że zanosi się, że zostanę tata na dniach, raczej do Was niestety nie dotrę... ale za to udało się spotkać dzień przed ze starym zlotowym wygą.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników :)
Bydgoszcz nowe porządki.Soro pisze:W Bydgoszczu nie ma miękkiej gry, spodziewaj się wszystkiego :D
Pod namiotem śpicie czy w schronisku?dodo1989 pisze:Może Czajnikmtb lepiej się wykaże w ramach zlotowej inaugiracji. Póki co nieobecny.
Zapomniałem, że na tym forum nie można lubić nic innego bo jest się zaraz wyśmiewanym i poniżanym.skolioza pisze:Bart, jakies rozchwianie emocjonalne?
To z okazji odbywającej się dziś w Warszawie parady równości?Bart pisze: Wychyl się z innymi poglądami to cię zniszczą za wszelką cenę.
zupełnie nie załapałeś sarkazmu - o rozchwianie pytałem gdyż dwa kolejne posty zdecydowanie przeczyły sobie :Bart pisze:Zapomniałem, że na tym forum nie można lubić nic innego bo jest się zaraz wyśmiewanym i poniżanym.skolioza pisze:Bart, jakies rozchwianie emocjonalne?
Lecz to nie jest już forum tylko kółko wzajemnej adoracji. Wychyl się z innymi poglądami to cię zniszczą za wszelką cenę.