Dzięki linkowi Cardamona :
"pojedyńczy" Scott Pro Only /125 egz (foto z Allegro.pl)
i tandem z tą samą grafiką /również sygnatura 125egz (foto ebay.de)
Na twoim miejscu już bym pertraktował nt ceny "pojedynczego" egzemplarza.
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Tak żeby nie śmiecić w aukcjach:
Pro Only to zawsze była seria oparta na wysokich bądź najwyższych modelach - w pojedynku Easton jest na miejscu jak najbardziej, do podwójniaka są natomiast dedykowane mocniejsze tandemowe rury
Nie bardzo w sumie byłby sens ujednolicenia tego - tandem byłby za słaby, a solista za klockowaty
nie, w sumie niemekp pisze:A nie jest dla Ciebie zastanawiająca różnica zastosowanych rur?
Pro Only to zawsze była seria oparta na wysokich bądź najwyższych modelach - w pojedynku Easton jest na miejscu jak najbardziej, do podwójniaka są natomiast dedykowane mocniejsze tandemowe rury
Nie bardzo w sumie byłby sens ujednolicenia tego - tandem byłby za słaby, a solista za klockowaty
Magiku
Super Limited tu był, jest nawet dość dokladnie opisany
TeamRacing 91, bardzo ladny
Super Evo '91 - nie o to tu chodzi, pobazgrać można wszystko i nic dziwnego że nie ma tego w katalogu
Super Evo 92 - j.w.
Team '90
Funk z malowaniu Kleina z naklejką Scotta - no comment (chociaż widziałem tak pomalowane ProEvo - ale i tak patrz kilka linii wyżej - nie o to w tym wątkuchodzi)
Superlite '90 - jest w katalogu
Po zdjęciu trudno stwierdzić czy to Scott
A skoro już tu jestem:
Windriver '93
Boulder '88 w kolorze różowym
Super Limited tu był, jest nawet dość dokladnie opisany
TeamRacing 91, bardzo ladny
Super Evo '91 - nie o to tu chodzi, pobazgrać można wszystko i nic dziwnego że nie ma tego w katalogu
Super Evo 92 - j.w.
Team '90
Funk z malowaniu Kleina z naklejką Scotta - no comment (chociaż widziałem tak pomalowane ProEvo - ale i tak patrz kilka linii wyżej - nie o to w tym wątkuchodzi)
Superlite '90 - jest w katalogu
Po zdjęciu trudno stwierdzić czy to Scott
A skoro już tu jestem:
Windriver '93
Boulder '88 w kolorze różowym
Funk’s signature creation was a mountain-bike frame that was tig-welded from over-sized Easton aluminum tubing. At a time when most of the industry still built with steel in narrow tube-diameters, the Funk frame had monstrous 2-inch diameter tubing to create a much stiffer and lighter platform. The bike had elevated chainstays and a shorter rear-end for more tire clearance, and a sharper, more nimble ride. This style of bike, and the performance it provided fast became all-the-rage: during its heyday in the early-’90s, Funk Cycles was hand-building over 100 frames per month. The bikes were primarily for sale in Europe (under the Scott brand) and to the high-end crowd in the USA. Funk was also a frame sponsor to a handful of small domestic teams, including Mojo Wheels.
To jest na stronie funkcycles.com obok zdjęcia które wkleiłem.Jeżeli to jest nieprawda to kto zaprojektował super evo i gdzie były produkowane ( ciekawe jest gdzie wszystkie Scotty były spawane)?Reszta się zgadza.
To jest na stronie funkcycles.com obok zdjęcia które wkleiłem.Jeżeli to jest nieprawda to kto zaprojektował super evo i gdzie były produkowane ( ciekawe jest gdzie wszystkie Scotty były spawane)?Reszta się zgadza.
Nie wiem czy to prawda czy nie co wkleiłeś Magiku, nie spotkałem się z tym do tej pory
Super Evo i Pro Evo różnią się od Funka, to raz Dwa, wtedy była mode na estaye, więc specjalnie projaktować ich nikt pewnie nie musiał - nakreślili ramę co się w trend wpisywała i wio! Zarówno Super jak i Pro były spawane na Tajwanie
Super Evo i Pro Evo różnią się od Funka, to raz Dwa, wtedy była mode na estaye, więc specjalnie projaktować ich nikt pewnie nie musiał - nakreślili ramę co się w trend wpisywała i wio! Zarówno Super jak i Pro były spawane na Tajwanie
Fake
Obydwa "Made in China"
Obydwa "Made in China"
89' Juchem Alu Pro 128
90' Juchem Alu Pro 128
98' Juchem Serie Zwo
00' Univega RAM 990
90' Juchem Alu Pro 128
98' Juchem Serie Zwo
00' Univega RAM 990
Czesc :)
Czy ktos wie cokolwiek na temat Scott Kallin? Przedewszystkim czy rzeczywiscie jest to rower Scotta a nie jakas sciema i czy warto inwestowac w te rame i grzebac przy niej? :)
LINK DO OLX
Czy ktos wie cokolwiek na temat Scott Kallin? Przedewszystkim czy rzeczywiscie jest to rower Scotta a nie jakas sciema i czy warto inwestowac w te rame i grzebac przy niej? :)
LINK DO OLX
Mało detali ramy widać, więc ciężko stwierdzić
Jak idzie o układ grafik to w Scoccie takiego nie widziałem, więc wątpię aby szata graficzna była oryginalna - sprawdź czy to naklejki czy nie (jak naklejki to nawet jeśli to Scott, to po malowaniu i oklejaniu)
Jak idzie o układ grafik to w Scoccie takiego nie widziałem, więc wątpię aby szata graficzna była oryginalna - sprawdź czy to naklejki czy nie (jak naklejki to nawet jeśli to Scott, to po malowaniu i oklejaniu)
Czy to nie taka sama naklejka jak w linku poniżej?
http://olx.ua/obyavlenie/grskiy-velosip ... jkoRK.html
Ten "Scott" to jakiś ulep jest IMO.
http://olx.ua/obyavlenie/grskiy-velosip ... jkoRK.html
Ten "Scott" to jakiś ulep jest IMO.
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
Fox nie z tego ca pamiętam, rama 93-94 była w katalogu z różnymi modelami w zależności od konfigu
nawet bym nie próbował ;) zrodło masz w lewym dolnym rogu zdjęćcardamon pisze:Sam zdjąłeś ? Jaka metodą ?
himayer chyba swoją malował, więc pewnie ściągał oryginalny lakier ;)
Zagadka / pytanie odemnie:
Pacjent:
Rama alu jak w 1996 aczkolwiek zupełnie inna. Malowanie zgadza się z 1996r. Osprzęt pasujący do 1995r.
Jakieś pomysły co to?
Pacjent:
Rama alu jak w 1996 aczkolwiek zupełnie inna. Malowanie zgadza się z 1996r. Osprzęt pasujący do 1995r.
Jakieś pomysły co to?
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996