kiedyś tam dzwoniłem to babka powiedziała że jest luz. też chcę się w tym roku wybrać :)\
ja nie mam samochodu ani prawka plan zakładał by podjechać pociągiem do krzeszowic i potem na miejsce rowerem to jest jakieś 15 km
już chyba o to pytałem, albo może i nie?, ale czy będzie jakimś wielkim fopa jak się zamelduję na nie retro sprzęcie bo nie gotowy? No ale ważne że HT, stal i zacna marka
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
Czajnikmtb - z Krakowa masz podobną odległość a dojazd lepszy.
Mentos- ja co roku jestem na współczesnym sprzęcie i jeszcze żyje :)
Mentos- ja co roku jestem na współczesnym sprzęcie i jeszcze żyje :)
Przybywaj, zmienimy kolejność: https://youtu.be/aNhow1LZzDo2ass pisze:Pewnie dlatego jeszcze nie dotarlemYvesMoi pisze: potem szpeje dopiero i panienki ;)
Lodzermensch
dostaliśmy właśnie zaproszenie na ślub i wesele 9 czerwca - czyli jak zwykle coś...Cezary pisze:wybieram się co roku i zawsze coś... teraz jednak termin już trafił do kalendarza
tym razem jednak nie odkładam przyjazdu na przyszły rok - najwyżej wypiszą mnie z rodziny, a para młoda dostanie życzenia MMSem z obrazkiem ze złotu
* KIRK Revolution x 4 * <[shadow=cyan]MISTRAL Vision Alu Pro [/shadow]> < FILMOTEKA >
Cezary Czapski pisze:dostaliśmy właśnie zaproszenie na ślub i wesele 9 czerwca - czyli jak zwykle coś...Cezary pisze:wybieram się co roku i zawsze coś... teraz jednak termin już trafił do kalendarza
tym razem jednak nie odkładam przyjazdu na przyszły rok - najwyżej wypiszą mnie z rodziny, a para młoda dostanie życzenia MMSem z obrazkiem ze złotu
Słuszna decyzja.
Lodzermensch
wszem i wobec ogłaszam swoją obecność na zlocie pokój zarezerwowany i zaliczka wpłacona przyjadę wraz z moją drugą połówką
czajnikmtb pisze:wszem i wobec ogłaszam swoją obecność na zlocie pokój zarezerwowany i zaliczka wpłacona przyjadę wraz z moją drugą połówką
No i jeszcze zaczęli już dostosowywać krajobraz do swoich warunków środowiskowych.
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Co za lumpy, masakra.dodo1989 pisze:No i jeszcze zaczęli już dostosowywać krajobraz do swoich warunków środowiskowych.
Lodzermensch
a takie głupie pytanie, patrzę na sam temat, patrzę na pierwszą stronę postów, czemu nigdzie nie ma kiedy ten zlot jest? Czy za dużo piwa im ślepy?
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?t=7340mentos pisze:a takie głupie pytanie, patrzę na sam temat, patrzę na pierwszą stronę postów, czemu nigdzie nie ma kiedy ten zlot jest? Czy za dużo piwa im ślepy?
Lodzermensch
Wyskoczyliśmy dziś z Młodym Buldożerem do p.Wandy na lody
Ludzi sporo, ale na polu pustawo (i Irlandczyków nie było) - z tego co p.Wanda mówiła to na zlotowy weekend jest póki co jeszcze parę miejsc wolnych w schronisku, więc jakby ktoś pod dach chciał wbijać to ma jeszcze szansę zarezerwować
Ludzi sporo, ale na polu pustawo (i Irlandczyków nie było) - z tego co p.Wanda mówiła to na zlotowy weekend jest póki co jeszcze parę miejsc wolnych w schronisku, więc jakby ktoś pod dach chciał wbijać to ma jeszcze szansę zarezerwować
Oj tam2ass pisze:Zaszyja Cie za karecorrado1111 pisze:Kurcze, już bym chciał tam być.
Lodzermensch