Wystawilibyście nagatywa takiemu typowi?
#1Hej , jak sporo osób tutaj wie kupiłem jakiś czas temu na alledrogo stery Race face niebieskie pod kolorek dodatków w moim Zaskarze.Ponieważ miałem mały dołek finansowy poprosiłem sprzedającego o przełożenie wpłaty o 5 dni na co zgodził się bez problemu.Za stery zapłaciłem 150 a za wysyłkę 20 pln, wydawało mi się drogo jak za paczkę priorytetową (taka opcja była jako jedyna w aukcji) ale co tam , stery fajne więc nie marudziłem.Stery zostały wysłane do mnie podobno jeszcze przed długim weekendem majowym czyli w najczarniejszych scenariuszach w piątek 30 kwietnia.Nie było ich i nie było , napisałem maila i cisza , zadzwoniłem to dowiedziałem się że poszły poleconym przed weekendem.No to nic tam , czekam.Wracam dzisiaj z pracy a tu w skrzynce na listy na ulicy wystaje pół koperty(tylko pół weszło do skrzynki) ze sterami wysłane zwykłym listem ekonomicznym za 2.30 pln.Krew mnie zalała, zadzwoniłem do Pana sprzedającego i usłyszałem że On się cieszy że wreszcie dotarły i żebym sobie sprawdził czy wszystko jest bo na poczcie kradną.Ogólnie on ich nie chciał sprzedawać i może oddać mi kasę jeśli mi nie odpowiadają.Jestem tak wqurwiony jak dawno nie byłem , no może nie tak dawno byłem jak mi Turas kobietę zbluźnił i musiałem mu zrobić Pudziana z Najmanem.Walić negata?Sorry za długi wątek ale mnie telepie.
Lodzermensch