Hej,
To ktoś od nas ?
https://www.youtube.com/watch?v=nk4hG_9L2XU
Re: Retro Kraków
#210 rowerów, amator w porównaniu do niektórych forumowiczów:)
A ten rower to może i na bogato ale...
A ten rower to może i na bogato ale...
Lodzermensch
#4Ja te żnie znam gościa a znałem i znam wszystkich od początku mtb w Krakowie.
Ten rower przypomina mi rower Miśka ze Szlaku ale coś widzę skundlony w stosunku do oryginału, choćby kierownica Funn i amor , tam chyba RS Mag powinien być.
Zresztą nie można nic zobaczyć normalnie bo kręcił to idiota z nerwicą natręctw bo nawet parę sekund nie zatrzyma się aby cokolwiek zobaczyć sensownie.
Wiem i widziałem że rower Miśka przy mnie albo kupił, albo pożyczał jakiś osobnik, więc albo to to albo nie.
Inna sprawa posłuchajcie co ten ... mówi - 1500 zł za wieszaczek .....,nowe wildgripery za ponad 3 tysiaki, jakiś czad w ogóle.
Rower poskładany dziwnie nie bardzo w epoce, ale chyba po to aby w sklepie Velo się pochwalić .
Jak widać następny chce się lansować na marchanta sztuki...
Ten rower przypomina mi rower Miśka ze Szlaku ale coś widzę skundlony w stosunku do oryginału, choćby kierownica Funn i amor , tam chyba RS Mag powinien być.
Zresztą nie można nic zobaczyć normalnie bo kręcił to idiota z nerwicą natręctw bo nawet parę sekund nie zatrzyma się aby cokolwiek zobaczyć sensownie.
Wiem i widziałem że rower Miśka przy mnie albo kupił, albo pożyczał jakiś osobnik, więc albo to to albo nie.
Inna sprawa posłuchajcie co ten ... mówi - 1500 zł za wieszaczek .....,nowe wildgripery za ponad 3 tysiaki, jakiś czad w ogóle.
Rower poskładany dziwnie nie bardzo w epoce, ale chyba po to aby w sklepie Velo się pochwalić .
Jak widać następny chce się lansować na marchanta sztuki...
#6Wydaje mi się ze Misiek z Magiem mial VertexaPiotr pisze: rower przypomina mi rower Miśka ze Szlaku
#7Miał Blizarda z Magiem, ale już sobie przypomniałem, miał czarnego, a Vertexa ma z tego samego roku co mój tylko ma wersje limitowaną kolorową z SL ką
#8Może troche luźniej powiązane z tematem, ale widzę że na youtube coraz więcej filmów związanych z retro - czyżby na nowo ożywienie rynku w sezonie 2020? :)