Mnie się przykładowo zdarzało jechac do lasu ze szpadlem i grabiami aby sobie jakiś odcinek ścieżki poprawić. No to wtedy w rączce, grzecznie - ale fakt, pozycja niewygodna i daleko tak się nie ujedzie. A siekerka standardowo za pazuchą.michal5150 pisze:A ja się zastanawiam gdzie wy te siekierki montujecie na rowerach
U mnie też jest takie miejsce z bobrami. I przez ten ich "rezerwat" jedna droga leśna jest ślepa. Nijak tego nie można objechać, bo wszędzie wokół woda i bagna.
Pojeździłem dziś z rańca a co!
[center]
[/center]
I nie gadajcie że nie ma gdzie fotek robić. Trzeba po prostu wstać wcześnie rano (tak przed 9) i ruszyć dupsko z domu!
Pojeździłem dziś z rańca a co!
[center]
[/center]
I nie gadajcie że nie ma gdzie fotek robić. Trzeba po prostu wstać wcześnie rano (tak przed 9) i ruszyć dupsko z domu!
U mnie nie ma żadnego rezerwatu. Normalnie ścieżka dostępna dla wszystkich.Adamello pisze:ich "rezerwat"
U mnie jest jakaś tam tabliczka, zakaz ruchu i szlabany na środku drogi. Aha no i 100m dalej jest leśniczówka więc szeryf czuwa.
prace remontowe przy kolejce z dw.glownego na lotnisko w Balicach wra!
Z newsow, jesli jeszcze ktos nie slyszal, jako ze linia zostala przejeta przez wojewodztwo, skonczy sie zlodziejstwo PKP: http://www.fly4free.pl/na-lotnisko-w-ba ... -za-5-pln/
Z newsow, jesli jeszcze ktos nie slyszal, jako ze linia zostala przejeta przez wojewodztwo, skonczy sie zlodziejstwo PKP: http://www.fly4free.pl/na-lotnisko-w-ba ... -za-5-pln/
wygląda jak team sponsorowany przez GT to są zaskary ? 3-ci taki jest albo był na allegro ostatnio, 3 takie same rowerki w ekipie to by była już rozpusta
hehe no niestety nie jesteśmy sponsorowani przez gt ale z Dawidosem jesteśmy miłośnikami tej marki a z czasem rowerki tak ewolułowały ze są niemal identyczne. Rózniom sie dosłownie szczegółami! Zazwyczaj obiezdzamy razem okolice Nowego Dworu Mazowieckiego oraz Nasielska w którym mieszkamy. Jak ktoś jest zainteresowny rowerami moge podesłać pare fotek na forum oraz zapraszam do wspólnej jazdy jak tośjest z tej okolicy co my. pozdrawiam
cannon rider
O fajnie!
A Wy też tacy podobni do się jesteście żart oczywiście Fotki rowerów oczywiście chętnie - dawajcie do galerii!1
A Wy też tacy podobni do się jesteście żart oczywiście Fotki rowerów oczywiście chętnie - dawajcie do galerii!1
gitowcy rządzom
Szkoda, żeście z drugiej strony, bobymy coś git pojeździli
no chyba, że jakiś kampinos umówimy. W sumie, w połowie drogi między nami
Szkoda, żeście z drugiej strony, bobymy coś git pojeździli
no chyba, że jakiś kampinos umówimy. W sumie, w połowie drogi między nami
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
chlopaki koniecznie musicie zrobic objazd Modlina i zapodac fotki z Twierdzyyaromax pisze:hehe no niestety nie jesteśmy sponsorowani przez gt ale z Dawidosem jesteśmy miłośnikami tej marki a z czasem rowerki tak ewolułowały ze są niemal identyczne. Rózniom sie dosłownie szczegółami! Zazwyczaj obiezdzamy razem okolice Nowego Dworu Mazowieckiego oraz Nasielska w którym mieszkamy. Jak ktoś jest zainteresowny rowerami moge podesłać pare fotek na forum oraz zapraszam do wspólnej jazdy jak tośjest z tej okolicy co my. pozdrawiam
podobno strasznie zaniedbana od momentu wymarszu wojska
mialem przyjemnosc sluzyc przez 3 tygodnie w tych murach ....bluznilem w jak szefc a teraz dziekuje losowi ,ze moglem poczuc atmosfere tego gmaszyska
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Jak widać - zdjęcia są dzisiejsze - w zacienionych miejscach się zdarza, ale bardzo mało.zimny pisze:w malopolszy lezy jeszcze gdzies snieg?!!
Twoje zacienione miejsca wygladaja mi na jakies wysokosci w granicach 400-500m n.p.m.;) prawda? w dziurze wokol krakowa juz wszystko stopnialo (zanim zdazylo powaznie popadac;)
Zerknąłem na mapę i chyba faktycznie jest około 500.zimny pisze:Twoje zacienione miejsca wygladaja mi na jakies wysokosci w granicach 400-500m n.p.m.;) prawda?
A nie wiem bo nie bylem dawno, ale nie podejrzewam bo przez okno widzę górkę 384 mnpm i śniegu ani śladu