Kiedys startowalem. Zdjecia tez sa ale czasy analogowe wiec nie za duzo. Wiec pytanie-moze jest tutaj ktos, kto tez tam byl i ma foty? Interesuje mnie tylko edycja Karpacz/ Szklarska z lat okolo 1997-2005
Na stronie Family jest archiwum ale tak daleko nie siega. Do tego cos im chwilowo strona nie dziala.
Z pozdrowieniami
p.s. oby dobry dzial
W jakiejś gazecie - chyba Rowery& cyklicznie relacjonowali Family Cup
Jakieś mam numery archiwalne u siebie - ale jakie lata to nie wiem, głęboko zakopane są
Jakieś mam numery archiwalne u siebie - ale jakie lata to nie wiem, głęboko zakopane są
W Sportowym Stylu byly wyniki i relacje z Family Cup. Mam ale ledwie kilka numerow. Jesli znajdziesz czas to zerknij czy w Twoich sa relacje z edycji mistrzostw Dolnego Slaska w Karpaczu lub Szklarskiej Porebie. Interesuje mnie tez relacja z finalu Mistrzostw Polski w Szczyrku.
Chetnie odkupie.
Chetnie odkupie.
Mam analogowe oczywiście z festiwalu w Szklarskiej 99 i 2000 rok, za jakiś czas kilka wkleje, pozdrawiam
Ja juz czekam
Zaloz nowy temat. Ja chyba mam jakies materialy z tamtych Festiwali. Tez postaram sie wrzucic
Zaloz nowy temat. Ja chyba mam jakies materialy z tamtych Festiwali. Tez postaram sie wrzucic