-rama stalowa made in taiwan
-koła no name
-kierownica mostek Romet BMX
-siodełko z ukrainy

sztopi17 pisze:Rower praktycznie powinien być w dziale retro mtb ale nie będę denerwował zapaleńców. Rower miał nawiązywać do pierwszych rowerów mtb. Jak nazwa wskazuje został w 90 % złożony z części znalezionych na złomie :) Opis
-rama stalowa made in taiwan
-koła no name
-kierownica mostek Romet BMX
-siodełko z ukrainy
Obrazek
zimny pisze:a moze kontra? (torpedo)
No właśnie :) nawet na włocha nie wygląda.sztopi17 pisze:Nie wydaje mi się , żeby chciało im się montować support bmx z kwadratem.
zimny pisze:juz sie nie odzywam, ale ... w zasadzie szkoda - kontra by byla jednak bajer, do tego kola 590ki z (dosc niedrogimi) gumami ~40mm z bialym bokiem... do tego beben na przod, korby bmx'owe i jakies fikusne blotniczki pod kolor..
no ale po ptokach
to na h... zawracasz dupe tutaj?!sztopi17 pisze:zimny pisze:juz sie nie odzywam, ale ... w zasadzie szkoda - kontra by byla jednak bajer, do tego kola 590ki z (dosc niedrogimi) gumami ~40mm z bialym bokiem... do tego beben na przod, korby bmx'owe i jakies fikusne blotniczki pod kolor..
no ale po ptokach
Powiem Ci szczerze , że nie jarają mnie beach cruisery :) Kupiłem ten rower za grosze i służył mi głównie na dojazdy do pracy . Chce go zrobić bo jest w fatalnym stanie technicznym i właściwie tylko dlatego:) Wiem , że można zrobić z niego naprawdę fajną maszynkę ale to jeszcze nie ten czas;)