Hej!
Przedstawiam rower który stanie sie moja drugą kolekcjonerską kolarzówką. Oryginalne brakujące częsci czarnego dura ace juz do mnie jadą
Ma troche lekkiej korozji na górnej rurze, mysle że da radę to wyczyscic i zabezpieczyć.
Ssiodełko Corsaire 313 san marco jak nowe.
Jak dla mnie rower jest retro cool!
Pozdrawiam!
piękny rowerek się szykuje
Najgładziej toczącą się piastą jaką toczyłem w moich rękach -jest właśnie czarna da z tej grupy -podejrzewam ,że przez 30 lat nie była serwisowana ,a dosłownie nie czuć jak się obraca ..
Owijka w takim świńskim kolorze zostanie ,czy coś innego tam trafi ? Może obszyć całość skórką licową :>
Jak chcesz zabezpieczać ubytki w ramie :>
Najgładziej toczącą się piastą jaką toczyłem w moich rękach -jest właśnie czarna da z tej grupy -podejrzewam ,że przez 30 lat nie była serwisowana ,a dosłownie nie czuć jak się obraca ..
Owijka w takim świńskim kolorze zostanie ,czy coś innego tam trafi ? Może obszyć całość skórką licową :>
Jak chcesz zabezpieczać ubytki w ramie :>
Puch i rdza
#3Czyszczę rurę do gołej stali, nie ma wielkich wżerów, raczej powierzchowna korozja. Po odtłuszczeniu zaprawię jakimś dobrym antykorem i pomaluję na czarno (tylko górna rura wymaga uwagi. Koła sa na DA drugiej generacji ale mi to nie przeszkadza, prezentują sie super. Owijka faktycznie do wymiany na inną, też mi się nie podoba - wymienię na czarną?
Co możecie polecic na rudą zarazę (rdzę, nie mylić z PM) jakieś konkretne preparaty?
Co możecie polecic na rudą zarazę (rdzę, nie mylić z PM) jakieś konkretne preparaty?
Jest tych srodków mnóstwo. najlepszy bedzie wiązacy rdzę. Wyczyscilem do golej stali ale zdarzaja sie w kilku miejsczach malutkie wzery, takie kropeczki pewnie w przyszlosci bedzie tam znów korodowalorurokura pisze:fosol?
kozackie drillium!
fajny ten skórzany pasek od noska pod siodełkiem, pewnie ktoś sobie szytkę/dętkę woził :)
koniecznie go postaw na skinwallach
fajny ten skórzany pasek od noska pod siodełkiem, pewnie ktoś sobie szytkę/dętkę woził :)
koniecznie go postaw na skinwallach