Wrzucę tu przymiarkę do kolejnego roweru -który (mam nadzieję) zostanie ukończony..kiedyś
Bazą roweru jest frameset chesini genius (na columbusie) .Rama w rozmiarze 56cm waży 1623 gramy ,wideł jakieś 625. Jest w stanie całkiem niezłym ,jakość spawów jest niesamowita -generanie ich nie widać.
Lakier -ciemny granat ,było by fajnie gdyby ktoś nie skisił jej straszliwymi nalepkami (hologramy na kasetach disco polo były z tej samej folii) -w przyszłości rama trafi więc do malowania do wiadomo kogo

Plany są takie ,że ma być optymalnie -będzie to klasyczna kolarzówa(z baranem, tak tak) ,na współczesnym osprzęcie.
Korci mnie ,żeby zakupić jakiś plastikowy calowy wideł z looka i przejść na ahed'a -szacuję ,że mogę zyskać na tej operacji spokojnie około 400 gram.
Korby prawdopodobnie turbiny ,może pmp ,a może coś zupełnie innego (ale raczej zostanę przy kwadratach).
Koła przeszczepię z schauffa(z którym rozstawać się ani myślę) -na riczejach ,cieniowanych szprychach berg i mavicach open pro.
Reszta osprzętu -pewnie syntace, dura ace 10s .. takie plany -co z tego wyjdzie ,się okaże niebawem
Chętnie poczytam wszelkie sugestie ,uwagi ,utyskiwania i groźby
zdjęcie poglądowe