Red Apacz...

Pora, żebym i ja coś kolegom zapodał. Rower kupiłem jakiś czas temu na alle. Rozmiar rury to 60 cm.
Sam nie do końca wiem co to za firma (Fischer), ale i nie zgłębiałem tego tematu. Osprzęt Shimano.
Obecnie brak kół, tzn są ale w garażu-czekam na nowe laczki.
Szukam jakiejś rozsądnej sztycy i siodełka- najchętniej po taniości. Obecne siodełko zdemontowałem bo było mocno zniszczone, sztyca zwykła prosta bez jarzma rozmiar 25 i 8.
Wszelkie sugestie mile widziane, wręcz proszę o nie.
Aha, zamówiłem już owijkę w kolorze białym, więc póki co nie planuję kupna kolejnej (raczej ;-) ) Rower też zachowam póki co w tym kolorze, mimo że lakier ma kilka odprysków.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I taki numer wybity na ramie (ostatnia cyfra to 3)

Obrazek

skolioza pisze:43 to chyba nie rok produkcji? sory w szosie to ja ignorant jestem...
szefunciu !!! nie trzeba sie znac na szosce ...zeby na szybca po katach i hakach ocenic ze to turystyka z lat 80 ;-)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

s

Fischer to solidny niemiecki producent rowerów głównie miejskich i turystycznych .

Egzemplarz bardzo ładny z własnego doświadczenia powiem , że stare Shimano i niemieckie ramy to sprzęt praktycznie nie zniszczalny. Do tego osprzęt w Twoim rowerze jest naprawdę w ładnym stanie wizualnym. Gratuluję bika:)

Z "Angljiii" ;) dojechały nowe oponki w słusznym rozmiarze 27 i 1 1/4. Pasują jak ulał :) Teraz tylko renowacja bądź kupno nowego siodełka i... w drogę.