Doślę zdjęcia na oryginalnych kołach bo też wygląda bardzo fajnie.
Jak by to napisać: każdy może bawić się w retrosmolar pisze:kolejny dowód na to,że w prawdziwe retro mogą się bawić tylko pełnoletni",a nie biedne uczniaki,szczególnie z Wrocławia![]()
szacun!!!!
Skolioza, to cały rower, był, nie był rozbierany...skąd podejrzenie o znajomościskolioza pisze:^^ to może to ta sama rama którą i ja znam?
spokojniue tak sie robi i ramy są na ...wieki wieków amen, z drugiej strony ja chce cr-mo takie piekne czerwone jak w takim filmie hamerykańskim .........cud malina bez orzeszkówrurokura pisze:piękny rowerek ,kółka fajnie grają .. co nie zmienia faktu ,że wolę jednak rowery stalowe ..
Żeby spokojnie śmigać na takiej ramce -podejrzewam ,że trzeba by ją rozebrać ,popodgrzewać mufy >wyciagnąć rury ,oczyścić i posklejać odpowiednim klejem ..acz jest to straszna rzeźba -faktycznie ,lepiej jak już sobie wisi na ścianie i zdobi :)
O tu trafił Pan Derektor w me gusta.. był taki film..ojj byłPiotr pisze:spokojniue tak sie robi i ramy są na ...wieki wieków amen, z drugiej strony ja chce cr-mo takie piekne czerwone jak w takim filmie hamerykańskim .........cud malina bez orzeszkówrurokura pisze:piękny rowerek ,kółka fajnie grają .. co nie zmienia faktu ,że wolę jednak rowery stalowe ..
Żeby spokojnie śmigać na takiej ramce -podejrzewam ,że trzeba by ją rozebrać ,popodgrzewać mufy >wyciagnąć rury ,oczyścić i posklejać odpowiednim klejem ..acz jest to straszna rzeźba -faktycznie ,lepiej jak już sobie wisi na ścianie i zdobi :)
sądziłem po prostu, że nie ma takich ram na tyle wiele, że szansa jest spora....jakoobcycles pisze:Skolioza, to cały rower, był, nie był rozbierany...skąd podejrzenie o znajomościskolioza pisze:^^ to może to ta sama rama którą i ja znam??
Wróć do „Retro SZOSA / PRZEŁAJ”