schauff

Taki rower -roboczy -stąd składany z czego popadnie. Dostaje etat na jesienno-zimowe tyranie.
Bazą jest ramka znana może uczestnikom pierwszego zlotu retroMTB -jest to ramka z górala .
W toku ewolucji -dostała jednak koła 28 -przez krótki mostek jest o dziwo pierońsko zwrotna -bardzo wygodny rowerek(świetne geo)
Obrazek

Zdjęcia

dobre pytanie ..w sumie nigdy sobie go nie zadałem

wychodzi na to ,że jest to wynalazek przypominający "prior front hub" ..a jako ,że to rower do tyrania w syfie ,to wsadze tam jakiegoś miśka na maszynach zamiast ,a samą piastę chyba wypoleruję i odstawię na półkę..
nie widać tego na foto ,ale piasta ma fajne szybkozamykacze w postaci motylków

dodaje fote od jakiegoś zboczeńca :D
Obrazek

puszka-redukcja wystajaca ze sterowki kojarzy mi sie ze "zrobionym" kolesiem na weselu, ktoremu juz wszystko jedno czy koszule ma w portkach czy poza ;]

a no i korona widelca fantastiś
Obrazek

oj tam oj tam ! mało se przez Ciebie palucha nie urżnąłem :-D ale już jest estetycznie nienaganna zimówka

Ten wideł z kogi to jak dla mnie wzór wykonania części rowerowej -wiadomo ,może się nie podobać gięcie czy turystyczne przeznaczenie -ale pełen chrom ,po2jne oczka , śruba do mocowania lołrajdera m6(co mnie zaskoczyło) fajne wykończenie i owszem -świetnie wykonana korona.