Nie mam czasu teraz się rozpisywać, ale trymam stronę dyrektora. Są ciekawsze i bezpieczniejsze miejsca w tej okolicy niż najwyższe pasma Karkonoszy.
Gdybyś miał rację to te całe tabuny "turystów" by tutaj nie przyjeżdżały do Karpacza i Szklarskiej.Adamello pisze:Nie mam czasu teraz się rozpisywać, ale trymam stronę dyrektora. Są ciekawsze i bezpieczniejsze miejsca w tej okolicy niż najwyższe pasma Karkonoszy.
A on to co święty ?skolioza pisze:hit00r, mozesz sobie miec wlasne zdanie i go bardziej badz mniej udolnie bronic
Jednak dyskutujemy tu na pewnym poziomie nie wyzywajac sie wzajemnie. Zlamales ta niepisana zasade w stosunku do Piotra dlatego ode mne masz warna
A oni szanują moje poglądy i nie obrażają - nie rozbrajaj mnie.Hubert pisze:Nie no ale jak dla mnie przeginasz, obrażasz innych i nie szanujesz ich poglądów. Chwalisz sie ze masz w gdzieś prawo. Gadasz w stylu moja racja jest mojsza niż twojsza ale moja jest racja najmojsza!!! Niedługo to z JP nam tu wjedziesz, plujesz jadem i prostactwem. Ogarnij sie bo warna złapiesz bo w sumie już teraz zasługujesz.
Weź o czym Ty mówiszBoli ciebie to że ktoś ma odwagę olewać system jeśli on jest zły ?
Hubert pisze: Co jak co ale ruszyć Skolioze to już jesteś za to skończony.
Oj chłopcze chłopcze ... widzę że z Polskiego masz 3+ z wypracowań , umiesz lać wodę.
Lizuskowatość do admina jakoś ci nie pomogła bo cię ostrzegł 2 razy
Zakończmy ten temat bo mnie ( słowo uważane powszechnie za obelżywe ).
IGNORUJĘ WSZELKIE ZACZEPKI BO Z BETONU SIĘ NIC NIE WYDOBĘDZIE I NIE CHODZI MI TU TYLKO O CIEBIE
Nie 2 razy a raz.Lizuskowatość do admina jakoś ci nie pomogła bo cię ostrzegł 2 razy
Oj chyba poszukam u siebie guziczka "dodaj ostrzeżenie"IGNORUJĘ WSZELKIE ZACZEPKI BO Z BETONU SIĘ NIC NIE WYDOBĘDZIE I NIE CHODZI MI TU TYLKO O CIEBIE
Adoptowałeś tego całego Huberta czy coskolioza pisze:hit00r,
Zauważysz - zrozumiesz, nie zauważysz i będziesz dalej brnąl w taki styl to nie oczekuj pobłażania Tak jak Hubert napisał - kultura, szanujmy się nawet jak sie nie zgadzamy
WTF!?rurokura pisze:Jakiej klawiatury używasz ?
Uczęszczałeś na zajęcia z mistrza klawiatury ?
p.s. jaki jest cel łączenia szmatowatych opon i shivera dc ?
To jest jedna z najmocniejszych korb.Hubert pisze:Mnie bardziej zastanawia sens wstawiania drogiej i delikatnej korby xtr do roweru DH?
Jak kojarze to ten xtr nie jest na tym ht2 co lx i xt tylko na czymś przypominającym pierwszy octalink. Imo ta korba sie rozwali tu powinna być hone lub co innego pasującego do roweru. Truvativy gxp z mini isisem sie ukręcały w tym miejscu a co dopiero korba do zawodniczego xc.
Dziękowaćszarik zc1 pisze:Scott zarówno ten, ktorego posiadasz jak i wcześniejszy model wc dh to byly zawsze w swerze moich marzeń :) ale 17 lat temu i tak nie miałem źle gdyż ujeżdżałem scotta fx dh :) piękne masz rowery !
Ja bym bardziej obstawał za tym że nie wiałodancio_yr84 pisze:Rozrzedzone powietrze - mniejsze opory, proste ;)
Wyczuwam lekką dozę złośliwości ...cardamon pisze:super się musi jeździć takim rowerem na asfalcie, może też kiedyś spróbuję