skolioza pisze:Spróbuj skrócić łańcuch o ogniwko - widać że pomimo przesunięcia koła na sam tył nie jest napięty
Dzięki za uwagę,łańcuch już skrócony dawno,teraz jest już ok

Kurna facet co cie boli?Ze ma dwupółke?Dział ci sie nie podoba?To wyjeb to w pizdu bo już dobija to forum,jak sie nie ma deorki,czy fest ramy to już śmiecie,najlepiej jechać po gorszych od siebie

TramwajarzPL pisze:Kurna facet co cie boli?Ze ma dwupółke?Dział ci sie nie podoba?To wyjeb to w pizdu bo już dobija to forum,jak sie nie ma deorki,czy fest ramy to już śmiecie,najlepiej jechać po gorszych od siebie
Nic mnie nie boli i nie jesteś gorszy, jak widzsisz szanuje każdego i tego samego rządam zgodnie z tym co gwarantuje mi konstytucja i prawo ( warto poczytać paragrafy jak ktoś kogoś zacznie personalnie dotykać ) .
Za to mam prawo jak wszyscy tutaj ) do komentowania tego co sie wystawia bo po to wystawiacie aby uzyskać opinie jeśli Ci sie nie podoba to nie pokazuj i idź na forum dla troli , które cieszą sie z byle śrubki..
Jak patrze na syfa to mam prawo skomentować - syf , zgnilizna, do dupy itd , jak patrze na ładną maszyne to napisze ze jest ładna , a co myślisz że Kenboo to tej rarytas ?? z dwupółką ?? dla mnie to pokraka, i syf i tyle , jakieś jeszcze pytania ?

i nie ma co skakać na torach bo tak juz jest.

Czasem negatywna opinia powinna być chwilą zastanowienia .....dlaczego , a nie od razu Ty chamie , ty świnio , napisałeś ze mam Beeeerower...

Miłego dnia, sukcesów w modernizacji i rozwoju w słusznym kierunku.
www.velotech.pl