To jest poprawna forma, chociaż nie tak częsta jak otworzyłem. Jeśli o to chodziło.hit00r II pisze: OTWARŁEM - OMFG
...
Tak, 3 strony wątku i cała jedna pozytywna opinia nt Twojego ulepa... Ale to nie jest wątek o Twoim rowerze więc nie będę się o nim szerzej wypowiadać, pozostaje mi cieszyć się Twoim szczęściemhit00r II pisze:OTWARŁEM - OMFGskolioza pisze:hit00r II pisze:Tyle że Marin wygląda OK
wprost powala urodą aż sobie znowu Twój wątek otwarłem żeby sobie o tym przypomnieć
Mój rower jest ładny sam w sobie bo klasyczny ... natomiast nie jako eksponat retro.
Wielu osobom się podobał ale to nie byli znawcy retro sprzętu tylko laicy.
Czytaj ze zrozumieniem Ociec
Napisał bym ci " NIE ZESRAJ SIĘ" ale mi nie wolno więc nie napiszęskolioza pisze: Tak, 3 strony wątku i cała jedna pozytywna opinia nt Twojego ulepa... Ale to nie jest wątek o Twoim rowerze więc nie będę się o nim szerzej wypowiadać, pozostaje mi cieszyć się Twoim szczęściem
Rozumiemhit00r II pisze:Napisał bym ci " NIE ZESRAJ SIĘ" ale mi nie wolno więc nie napiszęskolioza pisze: Tak, 3 strony wątku i cała jedna pozytywna opinia nt Twojego ulepa... Ale to nie jest wątek o Twoim rowerze więc nie będę się o nim szerzej wypowiadać, pozostaje mi cieszyć się Twoim szczęściem
Brakło argumentów merytorycznych więc zaczęło się rzucanie fochami (żeby nie napisać w nawiązaniu do Twojego posta - gównem)
To ostatecznie wyczerpuje temat , raz jeszcze jednak podkreślę swoją radość z Twojego szczęścia
Wesołych Świąt
No przecież podałem argumenty ... rama stylowa i kilka części ( nie wiele ) reszta nowsza żeby rower był jak najszybszy.skolioza pisze: Brakło argumentów merytorycznych więc zaczęło się rzucanie fochami
Nacisk kładłem tylko i wyłącznie na ergonomię oraz sprawność.
Nie mam w nim różowego siodła i żółtego widelca więc całość dobrze się komponuje wizualnie.
Części nie są retro ... bo przecież PISAŁEM jak dla ameby umysłowej że od początku nie miały być
A ty będziesz cały czas miał pożywkę tak jak bym napisał w opisie że BUDUJĘ GO OD PODSTAW ZGODNIE Z EPOKĄ.
Tyran to tyran i tyle.
Ma zapindalać lepiej niż seria i tak jest.
Rower się udał zajebiście bo o dziwo jest WYGODNY a to była ostatnia cecha której się po nim spodziewałem.
W połączeniu z tym że ten rower zarąbiście jedzie uważam że jest bardzo udanym tworem.
Tyle w temacie.
Jak chcesz się ślinić na mostki , przerzutki , nyple i inne badziewia to możesz sobie otworzyć temat Retromena , który się starał jak mógł żeby ciebie zadowolić
Smacznej kiszonki czy co wy tam jecie na te święta
Ależ Hitku, nie produkuj się nad wyjaśnianiem wartości użytkowej i genealogii Twojego ulepa - wcale ich nie kwestionowałem...
yyyyyyy, aaaaa, otwarłem właśnie i w końcu ten temat bo jakoś na Retro MTB mnie on spec nie interesuje, ale o co tu chodzi gdyby ktoś mógł streścić bom po 3cim browarku?
THX
THX
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
Przestudiuj temat od początku to się dowiesz dlaczego ten jest szczególnymentos pisze:yyyyyyy, aaaaa, otwarłem właśnie i w końcu ten temat bo jakoś na Retro MTB mnie on spec nie interesuje, ale o co tu chodzi gdyby ktoś mógł streścić bom po 3cim browarku?
THX
Znajdziesz tu również kilka ciekawych wypowiedzi forumowego głupkahit00r II pisze:Przestudiuj temat od początku to się dowiesz dlaczego ten jest szczególnymentos pisze:yyyyyyy, aaaaa, otwarłem właśnie i w końcu ten temat bo jakoś na Retro MTB mnie on spec nie interesuje, ale o co tu chodzi gdyby ktoś mógł streścić bom po 3cim browarku?
THX
A który to taki ?Bart pisze: Znajdziesz tu również kilka ciekawych wypowiedzi forumowego głupka
Dlaczego wciąż starasz się kogoś obrazić ?
Napisali ci że zamieszczasz posty o tym że wymieniłeś jedną śrubkę to się nie dziw że jest fala uzasadnionego hejtu.
Ja wiem że mogłeś jeszcze umieścić foto ze zdzierania naklejki ochronnej na znaczku w ramie - przed i po
eee, yyy, no dobra, nieważne, 4 bronek i już mnie ciekawość odeszła , papa
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
Ponieważ mam taką samą chęć jak ty dodawać zdjęcia każdej śrubki oraz wymienionego pojedynczego ogniwa w łańcuchuBart pisze:hit00r II, po kiego wuja wciąż udzielasz się w tym temacie ?
Gdybyś nie był złośliwy i chamski to nikt by się nie czepiał
Użytkownicy pisali ci że przeginasz a ty poczułeś się mocno dotknięty.
Trochę więcej luzu i dystansu do innych
Daj spokój. To był hardcore jak na pierwszy raz. 52 na 105, a grupie wiekowej 17sztopi17 pisze:Jak poszło ?
Czyli że jesteś cienias czy nieBart pisze:Daj spokój. To był hardcore jak na pierwszy raz. 52 na 105, a grupie wiekowej 17sztopi17 pisze:Jak poszło ?
Mi się wydaje że połowa stawki to nie tak źle ... chyba że masz ambicje zostać mistrzem kraju w MTB
Ważne jest to że się jedzie i zarzyna ile wlezie a później ma z tego satysfakcję.
Po za tym powinno ciebie cieszyć to że taki zarąbisty gość jak ja na pewno nie zapomni zamieścić komentarza odnośnie twojego wpisu
Jestem... ale dałem radę i maszyna teżhit00r II pisze:Czyli że jesteś cienias czy nie
Jak na pierwszy raz to myślę, że nie ma tragedii.hit00r II pisze:Mi się wydaje że połowa stawki to nie tak źle
Jako, że mój złoty łańcuch jest jeszcze trochę złoty postanowiłem go nie tyrać na zawodach. Założyłem KMC na najbliższy wyścig.
Chyba postąpię tak jak niektórzy użytkownicy forum i zrobię WYJĄTEK ignorując ten temat bo to jest cyrk.
Szkoda że nie napiszesz o nakrętce na wentyl żeś wymienił z szarej na czarną.
Po jaką cholerę mnożysz te posty , które NIC nie wnoszą do tego roweru !?
Zrozumiał bym jeszcze gdybyś do niego pchał łańcuch za 500 zł bo to by było czymś nie typowym i ciekawym.
Jeszcze że byś zamieścił foto nowych hamulców albo kół bo te części znacząco zmieniają rower ale foto zasranego łańcucha!?
News jak cholera i na pewno WSZYSCY chcą i MUSZĄ to zobaczyć!
Pomyśl nad tym żeby nam zademonstrować dętkę że ją skleiłeś więc się różni od tego co było wcześniej...
Szkoda że nie napiszesz o nakrętce na wentyl żeś wymienił z szarej na czarną.
Po jaką cholerę mnożysz te posty , które NIC nie wnoszą do tego roweru !?
Zrozumiał bym jeszcze gdybyś do niego pchał łańcuch za 500 zł bo to by było czymś nie typowym i ciekawym.
Jeszcze że byś zamieścił foto nowych hamulców albo kół bo te części znacząco zmieniają rower ale foto zasranego łańcucha!?
News jak cholera i na pewno WSZYSCY chcą i MUSZĄ to zobaczyć!
Pomyśl nad tym żeby nam zademonstrować dętkę że ją skleiłeś więc się różni od tego co było wcześniej...
Hicio coś tam , ale on się cieszy z każdej zmiany, jakim prawem go gnoisz , kto Ci dał do tego pozwolenie, nie czytaj, nie komentuj osoby bo polskie prawo na to nie zezwala.
a propo, nie uważasz że najlepszą zmianą będzie zmiana przez Ciebie forum? bo ten tekst też nic nie wnosi oprócz obrazy użytkownika.
a propo kapturków na wentylki, proponuje zmienić na aluminiowe, są lżejsze od plastykowych , specjalnie kiedyś ważyłem wersje na prestę i są lżejsze.
a propo, nie uważasz że najlepszą zmianą będzie zmiana przez Ciebie forum? bo ten tekst też nic nie wnosi oprócz obrazy użytkownika.
a propo kapturków na wentylki, proponuje zmienić na aluminiowe, są lżejsze od plastykowych , specjalnie kiedyś ważyłem wersje na prestę i są lżejsze.
Akurat twój przytyk w twoim wykonaniu jest strasznie cynicznyPiotr pisze:Hicio coś tam , ale on się cieszy z każdej zmiany, jakim prawem go gnoisz , kto Ci dał do tego pozwolenie, nie czytaj, nie komentuj osoby bo polskie prawo na to nie zezwala.
PRZECIEŻ TY JESTEŚ TAKI SAM JAK JA - przypomnij sobie swoje wcześniejsze wyczyny jak lubowałeś się w dosrywaniu innym bez żadnego powodu
Nagle stałeś się ostoją moralności i normalności
Wolne żarty.
Forum jest po to żeby komentować i każdy ma własne zdanie.
Ja tam lubie jak tak sobie dogadujeta. Przynajmniej coś się dzieje.
A ten wątek o tuningu bartowej dacii logan to już uwielbiam szalenie. Kiedy będą koraliki na siodełko?
Ty więc Adolf nic nie ignoruj, bo to dobre jest.
A ten wątek o tuningu bartowej dacii logan to już uwielbiam szalenie. Kiedy będą koraliki na siodełko?
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Nie każdego stać na rower za kilkanaście tysięcy zł. Idź się wywyższać gdzie indziej.aldek pisze:Ja tam lubie jak tak sobie dogadujeta. Przynajmniej coś się dzieje.
Zawsze możesz nabyć pewne części lekko używane w idealnym stanie i nie zapłacisz za nie kroci.Bart pisze: Nie każdego stać na rower za kilkanaście tysięcy zł. Idź się wywyższać gdzie indziej.
Najlepiej cały rower ... za 5000 już można nabyć porządnego mało używanego sztywniaka z dużym kołem.
Ty kupiłeś swój za jakieś 2,5 - 3000 zł a później montowałeś nowy osprzęt Deore więc pewnie wyszło drożej niż 5000.