Jak sobie człowiek tak sobie myśli, i myśli o tej cyfrze 19 to przylezie w końcu, samo :) . Stąło się to tak: ogłoszenie pewnie obserwatorzy portali widzieli - czarna Kona Hahanna z centrum stolicy, rower uzbrojony po zeby w mocowania lampek, torebek itp. Zadzwoniłem pod podany nr. tel. Odebrała właścicielka roweru. Umówiłem odbiór no pojechałem. Oględziny odbyły się szybko i sprawnie. Jednak, dopiero przy pakowaniu roweru do samochodu okazało się ze na rowerze jest okrągła naklejka z cyferkami 19. Radocha i uśmiech na dziobie do samego domu :) :) . Szpeja jak widzicie to do zmiany. Umyłem czarnulkę, wrzuciłem jakiś mostek, siodło, koła i w drogę! Odczucie odpowiednio zbudowanego roweru błyskawiczne, ależ to jedzie!! Wspaniale, mega, petarda, skręca tak jak powinno, trzyma prędkość no i pozostaje tylko kulać sie i przemierzać kilometry.
Warto czekać na taki rower - dzis super V wjechało na strych :)
Odnośnie planów, trochę jeszcze zostało klamotów ale brak korby i ładnej sztycy 27.0. Resztę jakoś się uzbiera :)
Siodło z Vettą na wysokości 81 cm :)
Nie jestem w stanie zlokalizować rocznika tego roweru :(
Ahoj!
Kona Hahanna
#1klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..
- Załączniki
-
- IMG_7314.jpeg (197.61KiB)Przejrzano 5555 razy
-
- IMG_7312.jpeg (189.12KiB)Przejrzano 5555 razy
-
- IMG_7302.jpeg (122.52KiB)Przejrzano 5555 razy
-
- IMG_7301.jpeg (161.13KiB)Przejrzano 5555 razy
-
- IMG_7299.jpeg (189.46KiB)Przejrzano 5555 razy