Byłem kiedyś w Spindlerovym Mlynie na obozie... mega fajne miasteczko

Wybacz ale raczej nie jestem typem turysty ... rower traktuję bardziej jako środek do umęczenia swojego ciałaSkeevo pisze:Też mi się podoba ten Szkot
Byłem kiedyś w Spindlerovym Mlynie na obozie... mega fajne miasteczkoMógłbyś cyknąć kilka fotek z tego miasteczka? Fajnie by było zobaczyć jak się zmieniło.
No niestety nic nie poradzę na to że rama Strike'a jest ładniejszaPunkxtr pisze:Poprzedni full robił robotę
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php? ... 447#106447hit00r II pisze:Jednak cieszy mnie fakt że moja kobita posiada jeszcze Strike Team Issue więc czasem będę mógł się na niego poślinić ... i może walnę jakieś wspólne foto
OMG2ass pisze:http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php? ... 447#106447hit00r II pisze:Jednak cieszy mnie fakt że moja kobita posiada jeszcze Strike Team Issue więc czasem będę mógł się na niego poślinić ... i może walnę jakieś wspólne foto
polecam zmywarkehit00r II pisze:Później zrobię foto w rowerze czymś lepszym niż pralka.
No właśnie się mylicie.marcin74 pisze: zmiany, zmiany a kierownica dalej nie będzie pasowała
do tego roweru tylko prosta kiera
Wiem że robisz sobie jajacardamon pisze:Ja bym na Twoim miejscu do tego rowera wstawił jakas kiere minimum 760mm i z 2-3cale wzniosu, wyglądaby jeszcze bardziej RASOWO
ja tam wcale nie miałem wątpliwości że to nie będzie pasowaćhit00r II pisze:Czy teraz rozwiałem wszelkie wątpliwości
NIE , nie zależy mi na spójności.DOMAN pisze:W tej chwili masz set jak z 29era, jeśli ci wygodnie to zostaw, ale gdybyś chciał zachować spójność we wszystkich dziedzinach to mostek syntace f99 i kiera duraflite carbon załatwiłyby temat 🙂
Widocznie za dużo piszesz z Piotrem , który mieszka w Krakowie oraz wielbicielem VW Corradoskolioza pisze:ja tam wcale nie miałem wątpliwości że to nie będzie pasowaćhit00r II pisze:Czy teraz rozwiałem wszelkie wątpliwości
a może po prostu de gustibus non est disputandum ?hit00r II pisze:Widocznie za dużo piszesz z Piotrem , który mieszka w Krakowie oraz wielbicielem VW Corradoskolioza pisze:ja tam wcale nie miałem wątpliwości że to nie będzie pasowaćhit00r II pisze:Czy teraz rozwiałem wszelkie wątpliwości![]()
Stąd ta złośliwość
Prosta kiera i rogi w tym rowerze ... MASAKRALukanio pisze:Ja to bym do niego włożył kiere prostą 700 plus rogi ;) oczywiście wszystko na karbonie o wiele lepiej by wyglądał. Co do jakości zdjęć to wez rób mniej ostrzejsze bo oczy bolą od oglądania. Ten widelec do Cały z karbonu ?
Akurat nie2ass pisze:A moze On jest wielbicielem Corrado Herinahit00r II pisze:oraz wielbicielem VW Corrado![]()
Ciekawy jestem o ile szybciej rower będzie się zbierał.Retromen pisze:Na odrodzenie będzie lżej jeszcze. Super.
Można zejść niżej na samych oponach i dętkach z jakieś 500 gram , odrobinkę lżejsze hamulce kolejne 100-150 gram. Jakieś pierdółki , śrubki i zbliżymy się do 9 kilo ... tylko po coAdamello pisze:Tak jak skolioza pisał na samym początku - 10kg Scott Scale to "szaunima".