też sporo ścigam się na Vkach i sprawdzają się w każdych warunkach jeśli dochodzi do tego dobra technika to dają radę. wiadomo są jeszcze góry i tam niestety bolą tylko ręce i to nawet mocno :/
Ja na przykład zjeżdżając z Przełęczy Karkonoskiej Univegą ... muszę się zatrzymać w jednym miejscu bo moje dłonie nie wyrabiają a na tarczówce nie boję się że będzie gleba przy 80 km/h.YvesMoi pisze:też sporo ścigam się na Vkach i sprawdzają się w każdych warunkach jeśli dochodzi do tego dobra technika to dają radę. wiadomo są jeszcze góry i tam niestety bolą tylko ręce i to nawet mocno :/
Mi nie przeszkadza i sam bardzo bym chciał mieć taką sztukękubim pisze:No nie mogę. Najpierw kolor amorka a teraz wyższość V-ek nad tarczami. Serio komuś to przeszkadza że Punkxtr ma taki rower a nie inny, i że zamiast wisieć nad stołem w jadalni jeździ nim w błocie? Ode mnie naprawdę piątka (ale bez plusa, jednak 980 mi tu nie pasuje na korbę), chętnie poobserwuje dalej wątek ale bez takiego biadolenia...
na allegro była kiedyś taka, chyba ok. 3500złhit00r pisze: Ciekawe ile trzeba dać za taką ramę bo chętnie bym sobie na coś podobnego odłożył...
Niestety nie dla bidoków robiących w naszym kraju za miskę ryżuAdamello pisze:1900 EUR katalogowo.
w tym dziale nie ma KossakowPunkxtr pisze: za barbarzyństwo uważają powieszenie wypucowanego roweru na ścianie i wpatrywanie się jak w Kossaka. /
I to właśnie jest piękne, bo do tego został stworzony rower górski. Osobiście mam nadzieję, że w odróżnieniu od krytyków dzieł sztuki mocnej nogi i trzeźwości umysłu wystarczy mi do końca swych dnimarcin74 pisze:wszystkie bez wyjatku to tylko do blota sie nadaja
Dziękuję Skolioza W sumie nie przypominam sobie, aby któryś z moich rowerów był krzykliwy. Może poza pierwszym, złożonym na ramie Giant ATX Team. Reszta była stonowana, a w przypadku tytanu i klasycznych komponentów samo tak wyszłoskolioza pisze:kawał skromnie wyglądającej fury
ale nie jest zrobiona z tytanu;)Lukasz pisze: alu jest lzejsza
elektryczny XTR ?Punkxtr pisze:Jak będzie ładna pogoda to (...) pokażę rower z nowym sprzętem
cos ty taki nerwowy z dziadkiem chcesz sie scigac pogadaj z Brzozkami jak masz ochote na ostra jazdePunkxtr pisze:ale skoro takie wystarczą, abym na rowerze był przed Tobą to mnie pasują
mi w sumie tez ....w swojej kategorii wiekowej ale luzy po sezonie mialy przeokrutnePunkxtr pisze:980 miały pierwszą partię do kosza - pękały osie. Później je poprawili. Na tym modelu udało mi się trochę ugrać w maratonach i XC
bizuteria najwyzszej probyPunkxtr pisze:niebieski do SID-a pasuje
hit00r pisze:Jeśli ktoś uważa że pedały XTR rozlecą się po sezonie to po prostu O NIE NIE DBA
Jak się dba tak się ma
Po sezonie sie nie rozpadna , bo do konca sezonu nie wytrzymaja , taka prawda nie stety