skolioza pisze: ↑2019-06-14, 13:28
3x - najwyżej żonka nie będzie z przodu biegów zmieniać
No manetki jej nie zamontuję :)
Trochę info jeszcze, tam nie widać, ale oponki zapodałem Medusy od MAxxisa 1.55 w wadze 420g sztuka, dętki Geaxa miałem po 123g..
Mam ori korbę z niego sugino, ale koszmar - 900g prawie (stalowe zęby). Zawsze mi się podobała, ale to taki stx umówmy się :/
No właśńie mi też się single nie podobają, tzn w starych korbach, współczesne wg mni są ok, tylko tu nie może taka trafić. Pasowałaby Race Face z mojego Ravena.. nie pamiętam modelu,
ale lekka jest, mam jakąś Prodigy od RF, ale znów ciężka. No i jeszcze znaleźć suport na kwadrat lekki .. mam tytanowy z Sbike wyciągnięty (pisałem w dziale części), ale on tylko pod 68 mufę, tu 73 :/
I takie dywagacje. Może jakiś xtr? Musiałbym kupić, bo z korbami słabo coś u mnie w zapasach.
Hamulce - mam klameczki Sram'a ESP 9.0 kompozytowe, myślałem je tu wrzucić, super pasowałyby czarne canti Lx'a.. ale klameczki pod Vki. I znów Vki XT 739 mam ale w Ravenie :/ coś chyba poprzerzucam sobie myślę :)
Są: Super V2000; Trek 9900 OCLV; Trek 990; Spec Stumpjumper M2, Cannondale F400 (killer); Klein Pulse; Focus Black Rider; Cannon MOTO CARBON :); SBIKE; .. i parę jeszcze gratów.