Bianchi Spillo 700

a takiego rowerka ustrzeliłem niedawno.

Ciekawy treking na przyzwoitej klasie osprzętu - Deore Lx czarne, można nazwać wręcz kultowe . . . .

Stan w miarę dobry.
Na dzień dzisiejszy został ogołocony ze zbędnych dodatków - błotniki, bagażnik i zrąbane oświetlenie.

Mam mały problem, potrzebuje prawej klamkomanetki sprawnej, może ktoś ma na zbyciu "tanio", wolałbym zrobić rower jak oryginale do sprzedaży.

Kierownica już jest prosta już, rower zyskał na tym jako "żwawszy".

Fotka tak z rozpoczęcia prac . . .

Obrazek

Rower ma geo 54 cm wysoki oś suportu - koniec podsiodłowej, i 57 cm długość po osiach rur podsiodłowej i sterowej.
www.velotech.pl

Adamello pisze:A co tam za klamkomanetka jest dokładnie i na ile biegów? LX chyba jakiś? Mam trochę niesparowanych więc może pomogę.
Klamkomanetka Deore Lx czarna, standardowa na 7 biegów, bułka na dole, zrobię foto

Problemem jest to ze ktoś przekręcił śrubę główną montażową do kierownicy i na dodatek zmienił manetkę na inną ale jest rozwalona obudowa, także całą klamkomanetkę muszę założyć żeby był komplet
www.velotech.pl

Dzięki , udało się odnaleźć klamke prawą z dobrym gwintem z podwieszoną manetką pod 7, fakt nowsza ta manetka jest wymieniana ale działa i to się liczy.

Ale jakbyś miał sztyce 25,2 bodajże tak wychodzi . . . bo w sumie już cały prawie jest gotowy do jazdy . . .
www.velotech.pl