Takiego paszczywoła przytargałem dzisiaj, wyłącznie dlatego że napęd w dobrym stanie i . . .. . manetki !
Ciekawe że nikt myślący nie przyzna ci racjiBart pisze:Brzydsze są tylko rowery mojego przedmówcy.
Co ma do tego podpis ?Bart pisze:Czytaj podpis pod moim nickiem.
Gdybyś sobie dał podpis że masz 210 IQ to by oznaczało że taka jest prawda ?
Tak na marginesie twoje pojęcie na temat sprzętu rowerowego jest marginalne więc jak możesz oceniać ?
Kupujesz najprościej jak się da
Później wstawiasz kolejne masowe w większości tanie części bez polotu.
Rozumiem że lubisz sobie modernizować ale nie pakujesz do swoich sprzętów nic co by je wyróżniało spośród tłumu innych sprzętów
Następnie chwalisz się tym że bierzesz udział w płaskich maratonach i stąd twoja wyższość nad tymi co nie zakładają numerów startowych
Trochę więcej pokory
no i jak zwykle . . . . trol forumowy musi . . . .
Plany co do tego pojazdu . . . wypucować przyzwoicie ( bez przesady ) wymienić linki i pancerze, opony i dętki, przejechać się do parku i ... . . może sprzedać.
Miałem wenę sobie coś kupić . . . .
Geometria iście Adventurowa, rama alu, całość w miarę lekka, no i te słynne manetki górnociągi zawsze dodają smaku retro może je zamienię i dam do "świni".
Oprócz manetek są też i klameczki Shimano nie często spotykane, także coś w nim jest . . .
Plany co do tego pojazdu . . . wypucować przyzwoicie ( bez przesady ) wymienić linki i pancerze, opony i dętki, przejechać się do parku i ... . . może sprzedać.
Geometria iście Adventurowa, rama alu, całość w miarę lekka, no i te słynne manetki górnociągi zawsze dodają smaku retro może je zamienię i dam do "świni".
Oprócz manetek są też i klameczki Shimano nie często spotykane, także coś w nim jest . . .
Czasem lubię trollować ludzi , którzy powinni być sprowadzani na ziemięPiotr pisze:no i jak zwykle . . . . trol forumowy musi . . . .
Co jest tą "świnią" ?
Tak z ciekawości ile dałeś za tego gruchota ?
Osprzęt nadaje się do przeszczepu jak najbardziej