Coś będzie trzeba złożyć prezentuje się tak.

Kolor razi po oczach jak duży fiat z łat 80skolioza pisze:kolorek zawadiacki
Myślę, że swojego ulubionego różu tu nie zaznaszPiotr pisze:Będzie ładnie jak nie spartolisz jakimiś kolorkami niepasującymi
Bomber ciezki magura też. Zastanawiam się czy składać na wagę czy na wyglądhit00r II pisze:Kawasaki green![]()
Marzocchi Bomber ładnie by tu pasował co udowodnił jeden z NAJZNAMIENITSZYCH członków naszego forum![]()
Heble Magura Frog takie , które miałem kiedyś do oddania całkiem ciekawie by tu wyglądały.
Jakieś koła z czarnymi obręczami były by w sam raz do tej ramy.
Co Ty wiesz o kolorach . . .w nogach śpisz i skarpety wąchaszBart pisze:Myślę, że swojego ulubionego różu tu nie zaznaszPiotr pisze:Będzie ładnie jak nie spartolisz jakimiś kolorkami niepasującymi
Zdecydowanie tak, jedyna słuszna droga i najlepiej żeby ta czerń to była połyskliwa anoda i wszystko w jednym odcieniu.Żeby wyglądał ten spec rasowo, można dowalić mu wszystko czarne, będzie taki przecinak z charakterem.
Czuję ironięhit00r II pisze:Marzocchi Bomber ładnie by tu pasował co udowodnił jeden z NAJZNAMIENITSZYCH członków naszego forum
Mój Z2 Superfly waży 1481 gram a cały Spec waży 10.7 kg po złożeniu bez nacisku na niską wagę. Także nawet jak wstawisz Bombera to moim zdaniem tragedii nie będzie. Rama natomiast waży 1579 gram.piotrex pisze:Bomber ciezki
To nie była ironia bo zajebiście ulepiłeś tego Speca.Skeevo pisze:Czuję ironięhit00r II pisze:Marzocchi Bomber ładnie by tu pasował co udowodnił jeden z NAJZNAMIENITSZYCH członków naszego forumale Spec z Bomberem wygląda jak dla mnie kozacko mimo niepoprawności politycznej
![]()
Kupiłeś go na olx miałem jechać po niego ale już jechałeśSkeevo pisze:Czuję ironięhit00r II pisze:Marzocchi Bomber ładnie by tu pasował co udowodnił jeden z NAJZNAMIENITSZYCH członków naszego forumale Spec z Bomberem wygląda jak dla mnie kozacko mimo niepoprawności politycznej
Mój Z2 Superfly waży 1481 gram a cały Spec waży 10.7 kg po złożeniu bez nacisku na niską wagę. Także nawet jak wstawisz Bombera to moim zdaniem tragedii nie będzie. Rama natomiast waży 1579 gram.piotrex pisze:Bomber ciezki
Obrazek
Obrazek
Ja akurat przez allegro go dogrywałem od tego samego chłopaka co wcześniej kupiłem ramę Speca.piotrex pisze:Kupiłeś go na olx miałem jechać po niego ale już jechałeś
Czyli następna łapa twoja rama była z tym amorkiem w rowerze na 950 na olx1100złSkeevo pisze:Ja akurat przez allegro go dogrywałem od tego samego chłopaka co wcześniej kupiłem ramę Speca.piotrex pisze:Kupiłeś go na olx miałem jechać po niego ale już jechałeś
hit00r II luz, jaja sobie robię
A można jakoś znaleźć linka do tego ogłoszenia na olx?piotrex pisze:Czyli następna łapa twoja rama była z tym amorkiem w rowerze na 950 na olx1100zł
Masz rację to rower dla córki a ona sylwetkę prawie wyprostowaną chce mieć.skolioza pisze:sporo podkładek, mogą wizualnie razić
Wiesz dziś dzieci mają wszystko czy doceni to się okaże. Ale ja mam z tego frajdę i tak trzymać.mentos pisze:fajny rower córze składasz, doceni?