Trafił mi się do kolekcji taki nietypowy Diamond Back Carbon LE.
Nic o nim nie wiem oprócz tego, że to carbon. Nalepka na spodzie świadczy, że wykonany w zakładach Santa Cruz CA (Cycle Composites inc.). Czyżby Kestrel?
Internety milczą, znalezione jedynie foty roweru na tej samej ramie na niemieckich serwisach sprzedażowych.
Wszelkie info mile widziane!
uf... to z sieci , już myślałem
że Ty masz za duży amor.
ładnie. ale czarno...
że Ty masz za duży amor.
ładnie. ale czarno...
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
On ostatnio cały czas coś sprzedaje... codziennie coś nowego
Ładny... główka 1 1/4?
A jak SantaCruz to może : http://www.santacruzbicycles.com/en/us
pozdrawiam
xMekpx

Ładny... główka 1 1/4?
A jak SantaCruz to może : http://www.santacruzbicycles.com/en/us

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Piękny. Rezerwuję! 

Jest:
93' GT Avalanche AL
97' Giant MCM
98' Giant Escaper Expert
99' Giant 880 ATX
97' Trek 730 MultiTrack
93' GT Avalanche AL
97' Giant MCM
98' Giant Escaper Expert
99' Giant 880 ATX
97' Trek 730 MultiTrack
Otóż główka jest na 1 i 1/8".
Mam wrażenie, że to nie jest oryginalna specyfikacja bo faktycznie jest niezły mix, może te ramy były ubierane na życzenie klienta?.
Mam wrażenie, że to nie jest oryginalna specyfikacja bo faktycznie jest niezły mix, może te ramy były ubierane na życzenie klienta?.
DBR
Wiem, tak tylko podgrzewam atmosferę. Jestem aktualnie poszukujący, więc szybko się ekscytuję pięknymi kształtami :D
A maniera rezerwacji nabyta na innym forum od gościa, który wszystko "rezerwuje"
A maniera rezerwacji nabyta na innym forum od gościa, który wszystko "rezerwuje"

Jest:
93' GT Avalanche AL
97' Giant MCM
98' Giant Escaper Expert
99' Giant 880 ATX
97' Trek 730 MultiTrack
93' GT Avalanche AL
97' Giant MCM
98' Giant Escaper Expert
99' Giant 880 ATX
97' Trek 730 MultiTrack