Co uwżacie ? https://plus.google.com/photos/11580130 ... 7369655921
Rama Cr-Mo Double Tubbed, Deore LX, STX, manetki Sram GripShift, v-brejki
Rower dobry - w dość ładnym stanie ale niczym specjalnym się nie wyróżnia
Nie to żebym się czepiał ale to jest chyba prawie totalny stock ?
Pisać i rozkochiwać się można w rowerach do których ktoś dołożył coś fajnego - specjalnego albo w topowych wersjach danego producenta.
Gdybyś zadbał o kolorystykę itp. to co innego
Na pewno lepszy niż nowe badziewie ze sklepu w tej cenie

Nie to żebym się czepiał ale to jest chyba prawie totalny stock ?
Pisać i rozkochiwać się można w rowerach do których ktoś dołożył coś fajnego - specjalnego albo w topowych wersjach danego producenta.
Gdybyś zadbał o kolorystykę itp. to co innego

Na pewno lepszy niż nowe badziewie ze sklepu w tej cenie

jasne opony, uchwyt na bidon i nóżka są dobrane do oryginalnego siodełka nakamury, no i taki jasny fajnie sie komponuje z niebieskim kolorem
Dobrze że tobie się podoba.Jaro pisze:jasne opony, uchwyt na bidon i nóżka są dobrane do oryginalnego siodełka nakamury, no i taki jasny fajnie sie komponuje z niebieskim kolorem
Każdy ma inny gust - jak dla mnie na fotach wygląda dość jałowo ale ja jestem spaczeńcem ... śrubki pierdółki itp muszą grać

firma dość licha (w porównaniu). Nic ino jeździć - nie ma się nad czym rozpływać
no i oczywiście starać się zachować stan

no i oczywiście starać się zachować stan

SZOSA>mtb
Chociaż byle jaka firma nie robi rowerów za 60 tysięcy koron norweskich http://www.nakamura.no/sykler-2015/terr ... e-29-team/
Przewięła mi się taka Nakamura kiedyś przez łapy, tylko w wersji z resorem - przyjemnie wykonana ramka, lakier ciekawy (matowy, jak w późniejszych Meridach Matts)
Nie wiem z resztą, czy to nie ta sama fabryka, bo wówczas trójkątne dolne rury dopiero wchodziły imało kto je miał
Stan ladny, więc śmigać nie narzekać!
Nie wiem z resztą, czy to nie ta sama fabryka, bo wówczas trójkątne dolne rury dopiero wchodziły imało kto je miał
Stan ladny, więc śmigać nie narzekać!