Hop, hop,
czy ktoś z Was wie coś na temat takiego roweru RS BIKES Mammoth 9.0 z roku 1995? Tzn. oprócz zdjęcia z polskiego katalogu rowerowego z 1995. Wpadła mi w ręce taka rama (stalowa, rzecz jasna) i muszę powiedzieć, że wykonana jest całkiem fajnie a do tego ma fajną naklejkę FOR OFFROAD USE ONLY... Postaram się zrobić jakieś zdjęcia w poniedziałek. Z tego co wiem, mamuty seryjnie wychodziły na XT z Magurami (rama nie ma przelotek do linek, tylko takie mało piękne uchwyty do hydrauliki) i z AMP z z przodu (dla niego kupiłem tą ramę...).
Pozdrawiam,
Marcin / el mo
Znajomy pomykał kiedyś na takim niebieskim RSie z AMP i Magurami Race Line chyba
Miał on zdaje się grupę XT, ale tą starszą złotą i straszne luzy na widelcu Jedyne co zapamiętałem (subiektywnie nie z centymetrem ) to to że rama miała fajną, sportową geo, tzn była dość długa jak na swoją wielkość
Miał on zdaje się grupę XT, ale tą starszą złotą i straszne luzy na widelcu Jedyne co zapamiętałem (subiektywnie nie z centymetrem ) to to że rama miała fajną, sportową geo, tzn była dość długa jak na swoją wielkość