Mondial Professional. Kupiony głównie dla osprzętu (LX M563), który jest w rewelacyjnym stanie. Mógłby mi ktoś coś napisać o tym rowerze, marce, modelu... cokolwiek ?
Rama to rury kanalizacyjne, miałem ten sam model, LX cała grupa ale rama straszny twór.
Lodzermensch
Miałeś się pochwalić złożonym rowerem na tej ramie poniżej 10 kg:)rurokura pisze:teraz ja go mam :D
Lodzermensch
taaaaa, na złomie dostaniesz za to ok 5 zł z widelcem może , takze chwalić sie nie ma czym .....rurokura pisze:teraz ja go mam :D
Patrzę i patrzę na ten rower i się zastanawiam, jak 20-sto letni sprzęt może mieć części w tak dobrym stanie
Mój też był w super stanie, rama jest taki topór że chyba nikt na tym nie chciał nigdy jeździć:)
Lodzermensch
Możliwe... Opony tylko sparciały.corrado1111 pisze:Mój też był w super stanie, rama jest taki topór że chyba nikt na tym nie chciał nigdy jeździć:)
Decyzja zapadła. Jakby ktoś chciał coś z LX'a M563 w super stanie to zapraszam na PM. Mondial idzie na części, albo na dawcę.W kartonie czeka już nowy sprzęt do złożenia.
Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało Chyba nie nadążasz odbierać paczek
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało
A poważnie, rowery z tamtych lat to całe moje dzieciństwo i młodość. Rowerami jeżdżę odkąd pamiętam.
jasne , tylko sie tu nie roztkliwiaj nad sobą bo zaraz ci coś wynajde w tych "rowerach " i przyłoże z liściaDezent pisze:Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało
A poważnie, rowery z tamtych lat to całe moje dzieciństwo i młodość. Rowerami jeżdżę odkąd pamiętam.
Dobrze, że tego trolla karmić nie trzeba... sam to robiPiotr pisze:jasne , tylko sie tu nie roztkliwiaj nad sobą bo zaraz ci coś wynajde w tych "rowerach " i przyłoże z liściaDezent pisze:Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało
masz coś do sprzedania umieść to w Giełdzie a nie zaśmiecaj wątków poświęconych roweromDezent pisze:Decyzja zapadła. Jakby ktoś chciał coś z LX'a M563 w super stanie to zapraszam na PM. Mondial idzie na części, albo na dawcę.W kartonie czeka już nowy sprzęt do złożenia.