[center]

Dlaczego ? Każdy ma swoje zdanie jak i własne chimery, które lubią pokąsać innychAskaniusz92 pisze:No i facet powiedział KUR*A i tyle go widzieliśmy na forum...
No nie wiem, może w ramie w przerzutkach (tylna i przednia) kasecie, manetkach czy też v-break'ach oraz klamkach, oczywiście nowych prosto z "pudełka" stąd opis o długim czasie składania i polowania, bo to ma jeszcze służyć do jeżdżenia i katowania na lata, a nie do postawienia do muzeum czy domowej gabloty, stąd bomber czy też slx, bo nie widzę frajdy eksploatowania wytartych do zera blatów oraz dobitego amora, choć jak znajdą się godne ich zamienniki to na pewno obecne ustąpią im miejscapolonezGLE pisze:A gdzie tu jest RETRO-MTB ? Bo na pewno nie w korbach SLX i jeszcze paru innych szpejach...
Tutaj nie wiem, być może mój błąd, ja sam posiłkowałem się datą wydania roweru, czyli '97, ale jeżeli zaistniała takowa potrzeba, to proszę bardzo można przenieść do >2000, ja nie będę protestować, żeby to nie pogryzły mnie "rasowe pieski"Askaniusz92 pisze: Przenieść do >2000 i tam sobie opiniujcie,