Stevens 7.1.2. comp

Zacznę od przedstawienia chyba najdłużej składanego przez nas roweru, zbudowany na ramie stevensa comp - rozm. 19'', przerzutki, klamko-manetki, hamulce, korby, napęd to xtr 92, pedały mks, koła rev-x spinergy, amortyzator to RS judy xc, rogi onza Pro Cuts, opony docelowe to michelin wild gripper - gdzies leżą, siodło flite max, mostek do zmiany... czekam na właściwy, jakiś kastan np :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..

Fajny ten Stevens, widać że na bogato zrobiony 8-)
Będziesz pokazywał swoje pozostałe rowery? Po opisie widać, że jest tego trochę i to nieprzeciętny sprzęt ;-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Skeevo pisze:Fajny ten Stevens, widać że na bogato zrobiony 8-)
Będziesz pokazywał swoje pozostałe rowery? Po opisie widać, że jest tego trochę i to nieprzeciętny sprzęt ;-)
Tak, przy odrobinie wolnego czasu porobię sesje sprzętu, idzie wiosna więc kolejny raz trzeba odkurzyć starsze rowerki :)
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..

fuj !!! takie odrapance (Flite + sztyca) w takim ladnym rowerku ;-) ...mostek jak piszesz koniecznie do zmiany !!!
Spinergy... jedni kochaja inni nienienawidza ....dla mnie podobnie jak zielone miski symbol tamtych czasow ;-)
900...bez komentarza ;-) :-P
ramka zgrabna zastanawiam sie ktory to rok ?
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

Sztyca z mostkiem pewnie wyleci choć sztyca siodła to uno więc można przymknąć oko, siodło do zmiany to avocet o2, ramę określam na okolice 94-95'

Witam.

Ciekawy i na mojej ulubionej grupie jednak... Na mnie rower nie wywarł jakiegoś wielkiego wrażenia... Może to kwestia zdjęć a może tego że ostatnio wszystkie projekty na x-rev'ach mi się średnio podobają.

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996