ha! i jest z czego:) moze malo znana, ale ta marka ma dobre chody (produkcja Wlochy - mam racje?).

PS. Oboje z kumplem mieliscie X-wingi? sliczne maszyny. Cos z nich jeszcze zostalo?
Obrazek

Mój to podróba winga , kumpel miał aż zajeździł w wyścigach i rozebrał na klamoty.Co do pochodzenia parkpre to nie mam pojęcia , młody laik chciał kupić rower za 400 w sklepie i doradziłem mu ten z allegro jako lepszy od żelastwa z marketu.Chyba dobrze doradziłem nie?:)
Lodzermensch

Parkpre to zacna Amerykańska firma ,robili ciekawe rowerki , włącznie z tytanowymi ramami, był taki jeden w Krakowie nawet.

W sumie cr-mo fajne, ale prośba, abyś przyłożył się do zdjęć jakimś aparatem bo fatalnie wychodzą.
Zrób porzędna sesje w dzień lub mocna lampą , przyjemniej się ogląda ładniejsze zdjecia .
www.velotech.pl

Sęk w tym że nie mam cyfrówki i fotki robię telefonem dlatego to tak wychodzi.O ile w dzień jest jeszscze jako tako to wieczorem już nie zabija jakością.Z tym Parkpre to było z zaskoczenia bo akurat siedziałem na piwku jak młody podjechał i go zgoniłem z roweru do fotek.
Lodzermensch

hmmm
a ja przyznam że ciężko mi zająć stanowisko co do tej maszynki...

z jednej strony marka - u nas mało znana a nietuzinkowa - nie pozwala na obojętne przejście obok,
z drugiej.... chyba gdyby nie ten centralny element z napisem, to ciężko byłoby się czymś szczególnie zachwycić :-/

na szczęście spojrzałem w przelocie na swój rower i - mam nadzieję - ten drugi aspekt łatwo wytłumaczyć: zima, wilgoć, roweru się nie czyści za często bo to syzyfowa robota w tym okresie....

Liczę zatem na to, że kiedy pogoda będzie sprzyjać właściciel zrobi co trzeba, Corrado zapoda fotki (życzę przy okazji wejścia w posiadanie dobrego aparatu) i oczy nas wszystkich cieszyć będzie niespotykana u nas bądź co bądź maszyna :-D
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Właściciel tego parkpre raczej nic z nim nie zrobi , to typowy dzieciak który kupił rower żeby dojechać do pracy lub do swojej dziewczyny.Trzyma go na podwórku , nieważne czy pada czy nie.Szkoda patrzeć ale to jego rower , ja mu go nie będę picował za niego:)
Lodzermensch