totalnie inna odsłona! z grzecznego turystyka przerodził się w rowerek do chuliganerii, surowy wygląd z bardzo fajną kolorystyką - nawet klocki hamulcowe!
a skąd udało Ci sie wyczasnąc rockringa do tej korby w tym kolorku?
żółty świetnie prezentuje się z czerwonym i dobrze, że nie widać tych fioletowych dodatków bo było by już przekombinowanie.
żółte boostery? czy już przesada? albo chociaż rolka od napinacza bo teraz to ona tak wygląda na pomarańczowy bardziej :/ albo rockring...
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

wiem, ze to zalezy od monitora, ale uwierz - srubki i wieszaczki sa prawie TURKUSOWE;) <jasno niebieska anoda>

ten bash (czy jak wolisz rockring;) - wycialem sam ze starej zebatki chyba 38 albo 40z (rozstaw 110mm oczywiscie). Mam tez taki w niebieskiej anodzie, pasujacy do wieszaczkow, ale ma ogromna srednice (pod 49z;)

pomaranczowa rolka w rzeczywistosci jest dosc intensywna i blizej jej do czerwonego, podobnie ze scianki opon.

Boostery musialbym sobie malowac, niech sie tym zajmuje ew. nowy wlasciciel;)
Obrazek

coz tu gadac - prawda, przejechalem nim wybrzeze, mazury, jeziora i poligony w drawskiem, caly b.sadecki, ale po pierwsze nie przepadam za singlami, a po drugie dostalem wreszcie dosc fajna ramke na rowerek xc, wkrotce sie pochwale, rozkminiam na razie adapter do tarczowki na tyl...
Obrazek

YvesMoi pisze:zimny, a zmienisz awatara?
dobre pytanie;) - chyba czas o tym pomyslec:)
aldek pisze:Zdrada zimnego woła o pomstę do nieba.
Ja, posiadacz dwóch tequest i dwóch timberlinów to mówię.
:-D
dzieki mojej abdykacjij grono Gjeciarzy staje sie bardziej elitarne;)
Obrazek

lepsiejsze focie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mimo niskiego widelca i dosc krotkiej bazy, jest troche slamazarny, skreca dziwnie, ale chcialem zrobic oltarzyk w postaci tych ostatnich foc;)