co do noskow to nie pamietam ...ale mysle ze to byl "produkt" bardziej masowy

A nie przypadkiem Biopace'em?Gerwazy pisze:
Ale w temacie: zastanawia mnie czemu dolna część prowadnika jest tak oddalona od dużego blatu. Czy to jest wynikiem łagodnych kątów ramy, a konkretnie rury podsiodłowej?
mam nówkę,jakbyś chciałskolioza pisze:Powinieneś Marcinie dołozyć tu Shark Fina - wtedy będzie komplet
Bez niego U-brake z Shark Toothem nie ma sensu
uprzedziliscie mnieGerwazy pisze:Pewnie ze takmekp pisze:
A nie przypadkiem Biopace'em?Jakoś mi umkło że to jajo
cardamon pisze:aaaaaaaaaaa ić.......
no to będzie łyso i od czapymarcin74 pisze:skolioza-nie mialbym serca zakrywac Shark Fin´em chromowanego cialka
pewnie sie z raz przejadeRadziej pisze:Planujesz się przejechać chociaż raz? Tyle że Sharkfin jest oficjalnie cool.
bedzie mi zal ale sprobujeskolioza pisze:chromu tam jest wystarczająco dużo - a Tooth bez Fina tojak korba bez koronek jest
dobra nie naciskam, nie mój rower w końcu
Gerwazy pisze:Ja bym zostawił bez...
Tutaj jestem za. A nawet przeciwmarcin74 pisze: podoby problem mialem z zaciskiem podsiodlowym XT.....ostatecznie zagosci dyskretna sruba imbusowa
i co ja mam na to odpowiedziecRadziej pisze:Tutaj jestem za. A nawet przeciwmarcin74 pisze: podoby problem mialem z zaciskiem podsiodlowym XT.....ostatecznie zagosci dyskretna sruba imbusowa
zaczynam sie martwicGerwazy pisze:Do kompletu znaczy czarny? Bo srebrny jakoś nie bardzo mi się widzi tutaj![]()
tez sobie zadaje to pytaniejacob pisze:a czemu nie wersja z thumbami?