polonezGLE pisze:Smutno to mi dopiero bedzie za rok, jak czwórka z przodu wjedzie :(
Za rok to za rok, a teraz to only 7 minut zostało. Idź się baw młodzieńcze pókiś młody i zakładaj Thomsony do retro.

Żeby oddać sprawiedliwość Hitlerowi to sam miałem sztycę Thomsona w jednym rowerze i się nawet forumowi podobał.

Obrazek

Stoooo laaat, stooo laaat niech żyje Poldek nam!
Ostatnio zmieniony 2015-12-17, 00:10 przez corrado, łącznie zmieniany 2 razy.
Lodzermensch

To wszystkiego najlepszego jak już kolega wspomniał dla poloneza Caro ... GLE ?
Też kiedyś takiego NÓWKĘ kupiliśmy :lol:
Starym dziadem będziesz ale dopiero za rok :mrgreen:
A ja za 7 lat :-P
Thomson ... był produkowany jeszcze w epoce ... co wy tak się uparliście że to nie ten teges ... :-/

corrado1111 pisze:Żeby oddać sprawiedliwość Hitlerowi to sam miałem sztycę Thomsona w jednym rowerze i się nawet forumowi podobał.
ty mu nic nie oddawaj ;-)
sztyca to sztyca ,a mostki to oni zaczeli produkowac dlugo dlugo pozniej :idea:
obstawiam 2003/4

.....................................................

Polonez po 40 to sie dopiero zycie zaczyna :-> najlepszego !!!
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

marcin74 pisze:
corrado1111 pisze:Żeby oddać sprawiedliwość Hitlerowi to sam miałem sztycę Thomsona w jednym rowerze i się nawet forumowi podobał.
obstawiam 2003/4
Pffff czy to jakaś zmowa z waszej strony!?
To ja już nie wiem mi się coś wbiło do głowy że znalazłem rower w katalogu na 2000 rok z Thomsonem...
Dzisiaj po tych wszystkich opiniach zacząłem szukać ale te promile :roll: ... NIE ZNALAZŁEM :mrgreen:
Mostek jest więc musi zostać ... to i tak mniejsze zło aniżeli ten Bop :-P
Dzisiaj w ciągu dnia zrobię ładne foty z oponami z epoki oraz mostkiem abyście mogli hejtować w konkursie na niewypał roku ;-)

hit00r pisze:
marcin74 pisze:
obstawiam 2003/4
Pffff czy to jakaś zmowa z waszej strony!?
To ja już nie wiem mi się coś wbiło do głowy że znalazłem rower w katalogu na 2000 rok z Thomsonem...
Dzisiaj po tych wszystkich opiniach zacząłem szukać ale te promile :roll: ... NIE ZNALAZŁEM :mrgreen:
Mostek jest więc musi zostać ... to i tak mniejsze zło aniżeli ten Bop :-P
Dzisiaj w ciągu dnia zrobię ładne foty z oponami z epoki oraz mostkiem abyście mogli hejtować w konkursie na niewypał roku ;-)
CZŁOWIEKU KIEDY ZROZUMIESZ ŻE GÓWNO OBCHODZI NAS KAWAŁEK ZŁOMU Z TWOJEGO ROWERU!
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

mekp pisze: CZŁOWIEKU KIEDY ZROZUMIESZ ŻE GÓWNO OBCHODZI NAS KAWAŁEK ZŁOMU Z TWOJEGO ROWERU!
Ale z ciebie CHAM ... to pewna prawidłowość wśród młodego pokolenia - tzw. bezstresowe wychowanie daje efekty :-/
A odnośnie wątku głównego - gdzie mam umieścić NOWĄ galerię roweru na konkurs :?:
Wkleić tu jedno główne foto a resztę do wątku o nim :?:
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Załączniki
Obraz 560.jpg

Może ja dam swojego kleina albo. Treka 9800 który lepszy jakaś podpowiedz
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31

hit00r pisze:
mekp pisze: CZŁOWIEKU KIEDY ZROZUMIESZ ŻE GÓWNO OBCHODZI NAS KAWAŁEK ZŁOMU Z TWOJEGO ROWERU!
Ale z ciebie CHAM ... to pewna prawidłowość wśród młodego pokolenia - tzw. bezstresowe wychowanie daje efekty :-/
A odnośnie wątku głównego - gdzie mam umieścić NOWĄ galerię roweru na konkurs :?:
Wkleić tu jedno główne foto a resztę do wątku o nim :?:
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ale to jest konkurs na rower roku a nie dorożke roku. Po co 2 rowery wklejasz?

Gerwazy pisze: Ale to jest konkurs na rower roku a nie dorożke roku. Po co 2 rowery wklejasz?
Uznałem że to ciekawsze zdjęcie a przecież wszyscy wiedzą że tylko Retro może brać udział w konkursie :-P
I co miałeś na myśli pisząc dorożka :-) :?:

Chyba zrobię sobie też tło tylko nie wiem czy to tło mi się zmieści . A poważnie nie kombinuj zrób normalne foty bo ta chojnka w tle źle wygląda
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31