Fajnie to wyszło :-) Odrobina pracy i wygląda jak nowy rower. A czcionka tych napisów jest identyko jak w oryginale czy nie wyszła Ci idealnie? Lepiej że malowane bo przynajmniej się nie odkleją po jakimś czasie.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Zdolniacha :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Ładnie wyszły te napisy, wiedziałem że je ogarniesz bez problemu :) Czym je malowałeś? Do malowania w sumie są folie szablonowe ale nigdy tego nie próbowałem, mają o wiele słabszy klej od zwykłej. Fajne laczki.
allegro
rowerki

skolioza pisze:Wielki szacun!
Dzięki Skolioza.
kuba84 pisze:Ładnie wyszły te napisy, wiedziałem że je ogarniesz bez problemu :) Czym je malowałeś? Do malowania w sumie są folie szablonowe ale nigdy tego nie próbowałem, mają o wiele słabszy klej od zwykłej. Fajne laczki.
Pierwszy raz takie coś robiłem:) Folia to jakiś ekonomiczny oracal - nie było ciężko usunąć. Malowałem Motipem czarnym.

Fajnie się jeździ.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kurcze muszę w końcu się wziąć za swoją ramkę Speca i doprowadzić do ładu bo póki co leży i się kurzy :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

u ła ale wycinanka
nieźle
mamy artystę jak by co :)
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,

dovectra pisze:u ła ale wycinanka
nieźle
mamy artystę jak by co :)
Nie przesadzajmy. Szablony zostały wycięte ploterem, nie wycinałem tego ręcznie.
Chciałem skończyć ten rower bez inwestowania (wyjątkiem były hamulce) ponieważ nie byłem pewien czy mi podpasuje. Z tego powodu nie wysyłałem go do profesjonalego malowania.