Ale na pocieszenie to 700z35c pasuje do foxa 26

CwaniakAdamello pisze:Bo to są naklejki z 2 różnych kół najwyraźniej
Myte dokładnie K2 akra i tyle.
W twoich rękach wszystko się niszczy.Hubert pisze:Plyny do mycia silnikow sa zasadowe i żrą anode do kaset idalne ale obręcz i anode zniszczą.
Co Ci niszczy?Myję wszystko z rowerów zawsze Akrą i nic mi nie wyżarło, no chyba że na noc namoczysz, kiedyś tak zrobiłem to pół przerzutki była czarna.Hubert pisze:Plyny do mycia silnikow sa zasadowe i żrą anode do kaset idalne ale obręcz i anode zniszczą.
Musiałeś potwierdzać?Może jeszcze podforum potwierdzisz??aldek pisze:Wydało się.
Hb was zdemaskował. Części niszczycie.
Ot, co.
Jawohl.Hubert pisze:Bo akra delikatnijsza jest kumpel tym lancuch czysci i po tym moim jest lepiej troche.
Ja tylko ostrzegam przed takimi płynami innych a nic ze czesci psujesz.
Czyli uznajemy akre za bezpieczna jak i inne rzeczy od k2
No bo widzisz Skeevo, to w zasadzie taka praca.... Zliczę na koniec ile roboczogodzin zeszło i wycenię robotę.Skeevo pisze:Jestem pod bardzo dużym wrażeniem Oprócz tego, że to rozebrałeś, wyczyściłem to jeszcze machnąłeś i opublikowałeś dokładnie 64 zdjęcia... W szoku jestem Do tego codzienne obowiązki.. praca, rodzina Kozak!
Nie wielu ludzi ma możliwość aby ich profesja była ich hobby... w pewnym sensie to dosyć unikalne więc i miło jak przy okazji wpadnie parę groszyAdamello pisze:No bo widzisz skeeve, to w zasadzie taka praca.... Zliczę na koniec ile roboczogodzin zeszło i wycenię robotę.