wedlug katalogu rocznik 90/91
ale jest i wersja pozniejsza

z ta RD przewiduje problemycardamon pisze:jeszcze RD mocno kibucuje zamknięciu kolekcji
Chyba Euro niż rozumu:)marcin74 pisze:czasami mysle ze mam wiecej szczescia niz rozumu]
blebleble euro to ja na oczy nie widzialem w koronach zarabiamcorrado1111 pisze:Chyba Euro niż rozumu:)marcin74 pisze:czasami mysle ze mam wiecej szczescia niz rozumu]
odnowiona reka Mistrza HIMAYERAGerwazy pisze:Rama nowa czy odnowiona ręką Mistrza?
uzywki ale w ladnym stanieGerwazy pisze:Piękne obręcze, też niezły rarytas w tym stanie (NOS?)
Myślałem nad tymi hamulcami, ale nic mądrego nie wymyśliłem. W moim odczuciu każde z epoki będą pasować (nie chodzi że na pivoty bo to wiadomomarcin74 pisze: gorzej z wyborem hamulcow![]()
![]()
caly czas zastanawiam sie co wybrac ???
Dia Compe
cos z Shimano a moze Campy ????
gdzies widzialem tez fajne Weinmann´y ale szczerze mowiac caly czas metlik w glowie![]()
probowalem podpatrzyc zdjecia z katalogu mavika ....i wydaje sie ze dobrze wygladaloby polaczenie z hamulcami Shimano ???
poradz cos
O to, tocardamon pisze:dawaj magury![]()
czytasz w myslachfajne są też DiaCompe 986 i rocznikowo zgodne
jakies Hope'y koniecznie CNC będzie fajny kontrastmarcin74 pisze:cardamon Gerwazy a moze faktycznie zainwestowac w tarcze![]()
NIE !!!!!Gerwazy pisze:Jak dostaniesz katalog, to może podzielisz się skanem?
Bo to po prostu design który wyprzedzał swoją epokęmarcin74 pisze: katalog mam juz na stole(wrzesien 1990)
i faktycznie canti 986 i klamki SS/5 pochodza z roku 1990![]()
osobiscie jestem w szoku bo klamki wygladaja na duzo mlodsze![]()
Gerwazy pisze:Nie widzę friłela żadnego, jakbyś chcial Regine 7s pisz
Na zdjęciach nie wyglądają źle z czarnymi oponami, można by się pokusić o "symulację komputerową" wtedy łatwiej zdecydowaćmarcin74 pisze: a jesli chodzi o piastydam czarne ,a pozniej sie zobaczy
moj ideal to 12-13 /30A Reginy różne 14-28, 15-22, a z pod lady to nawet 13-26