Radziej to mnie pocieszyłeś jedziemy na maxxaRadziej pisze:Dobrze jest, oby tak dalej. Sztywny wideł mi odpowiada.
Tak, nie licząc Axisa TT (Team Titanium). Jeszcze był Axis Pro tyle że nie pamiętam czy napewno w 94. Różnica była w osprzęcie, rurki były takie same od True Temper więc można przyjąć że ze stalowej linii to najlepsza rama jaką można było dostać.piotrex pisze: Jeszcze pytanie czy rama to najwyższy model
Edycja, w 94 był chyba zamiast modelu Pro - Axis TR (team racing???) na Mańku ale na tym samym zestawie rurek.
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
skolioza będzie cała ,a ja specjalnie piasty bez napisu ustawiłem i trafiłeśskolioza pisze:910, fajnie!
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
zaciski Cie zdradzily piotrexpiotrex pisze:a ja specjalnie piasty bez napisu ustawiłem i trafiłeś
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
tak myślałem marcin74 ten kolor
jak zamiesciles zdjecie ...pomyslalem co on z tymi alivio wymyslil
sekunde pozniej dostrzeglem kolor zaciskow i wszystko bylo jasne
sekunde pozniej dostrzeglem kolor zaciskow i wszystko bylo jasne
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
a to miały byc piasty Quando hihi
nie no bez jaj - jak kolega deklaruje że 737 zmieni na coś lepszego to co to mogło być? jeszcze Edco mi z kształtu korpusu przyszło do głowy ale postawiłem na SH :)
Dalsze prace koła zaplecione napisy się pokrywają
Nie mam pytań piotrex
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
bardzo fajne kółka, dopieszczone. jakieś cieniowane szprychy bo z foto wnioskuję, że raczej nie?
szprychy alpiny chyba 1.8YvesMoi pisze:bardzo fajne kółka, dopieszczone. jakieś cieniowane szprychy bo z foto wnioskuję, że raczej nie?
mekp obręcze były w moich zbiorach chyba od 94 roku
Ja to chętnie bym zapuścił żurawia w te twoje zbiory :)
Odwaliłeś póki co kawał dobrej roboty, z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój. Rama jest warta zachodu i porządnych szpejów tylko żebyś nie przedobrzył
Odwaliłeś póki co kawał dobrej roboty, z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój. Rama jest warta zachodu i porządnych szpejów tylko żebyś nie przedobrzył
Troche tego się uzbierało
Mam troche częśći retro do szosy ich będe się pozbywał bo mnie to nie kręci
Mam troche częśći retro do szosy ich będe się pozbywał bo mnie to nie kręci
Tak kółka prezentują się na rowerze
kółka rewelacja, ale balon tej opony jak dla mnie za duży. wolę delikatniejsze
A powiedz piotrex co to za stery masz tam założone... wyglądają całkiem fajowo!
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Skeevo to są stery vp
następna część m910
następna część m910
tak rama jest fajna, ładna i w ogóle... ale bez przesady nie szkoda Ci takich dobrych gratów jak m900 pakować do niej ?