Przez rurkę nie karmią? Pewnie za karę, jak żona ciebie zobaczyła po powrocie do domu to jeszcze dodatkowa lepa byłamarcin74 pisze:
poza tym siedze w domu ,piaty dzien nie jem nie jezdze....generalnie ledwo zyje

Przez rurkę nie karmią? Pewnie za karę, jak żona ciebie zobaczyła po powrocie do domu to jeszcze dodatkowa lepa byłamarcin74 pisze:
poza tym siedze w domu ,piaty dzien nie jem nie jezdze....generalnie ledwo zyje
Gerwazy !!!bez takich komentarzy bo ja naprawde nie moge sie smiacGerwazy pisze:Piękna oponka. Już widzę jak te klocki z wściekłością wgryzają się w szwedzkie błocko, które odrywa się i wirując niczym tańczące baletnice ląduje lotem koszącym na tych wszystkich NOS-ach zamontowanych w Twoim rowerku![]()
Ale że jak nic? Chyba jakieś płynne pokarmy przyjmujesz
koleczka ladniutkieSkeevo pisze:Kółeczka miodzio. To będzie coś co będzie jeździć czy kolejne zdobienie?
skolioza pisze:Marcin, masz korbę?
dokladnieGerwazy pisze:ot taki znak tamtych czasów
ruski tytan...tak krazy od roweru do roweru... przez chwile w Peugeot´cie pozniej w Modolo , teraz tymczasowo zdobi Wloszkemekp pisze:Co to za sztyca jest?
pozdrawiam
xMekpx
ja myslalem ze mnie pochwalisz za powrot papirusu na tylny aparat(jak to okreslil Yves)skolioza pisze:modtek i sztyca faktycznie jasne dobrze grają - ale bardziej chyba srebro pod komponenty XT niż tytan się zgra
lansmarcin74 pisze:celowe dzialanie na potrzeby sesji
suport z kartowonym opakowaniem będzie cięzko wsadzić w mufęmarcin74 pisze:a co do papirusa ....