Na 1 cal Pytasz ze względu na mostek? Mostek (od Skoliozy) ma również redukcję na 1 1/8. W sumie to wszystko z tego roweru mogę sprzedać - jeśli ktoś czegoś potrzebuje. Ja tam sobie coś innego mogę wstawić..
to tu jak coś mam koła na dx i mavicach w doskonałym stanie i proste, mogę za jakieś 160+wysyłka sprzedać
Z mostkiem to akurat się jeszcze będę musiał zastanowić trochę.. no za 2 dni Ci napiszę (muszę go jeszcze przymierzyć w swojej Kuwie (właściwie to pod tym kątem go kupiłem)ANDRIUBIKER pisze:to ja poprosze o mostek amortyzowany :)
Nie chciałby ktoś ramy i widelca za powiedzmy 120zł + przesyłka? ? Jakoś nie mam serca do tego roweru i zanim podejmę następną próbę ugryzienia tematu wolę sprawdzić czy ktoś nie ma ochoty na to bajeranckie malowanie.
he he - masz rację.smolar pisze:tak myślalem...pięć stron pi.... o niczym
Przesadziłem w optymalizacji jakości i w pomijaniu wyglądu. Zobacz sobie te ostatnie zdjęcia i wyobraź sobie do tego szeroki czarne błotniki. Niby to spełniało moje kryteria i byłem z tego zadowolony, ale pojeździłem tak jakiś czas i mi maszyna zbrzydła.
Albo pójdzie do kogoś kto ma na nią pomysł albo zabiorę się za nią jeszcze raz - tym razem zgodnie z zasadami sztuki
proszę nie robić w wątkach rowerowych giełdy - chcesz sprzedać jest odpowiednie miejsce na forum po temu