Fajnie, że się podoba. W sumie jeszcze w żaden rower nie włożyłem tyle pracy co tutaj.
Jestem też troche zawiedzony brakiem ostrej krytyki pomieszania roczników. Forum złagodniało?
Może powinienem dać tarcze na przód;)

Bałem się, że amor podniesie mocno przód. Jednak chyba nie ma dramatu.
Najchętniej jeszcze zmieniłbym korbę na jakiegoś RF (żółtego;)) i może kasete. Fajnie jedzie:)

kapelusznik pisze:Fajnie, że się podoba. W sumie jeszcze w żaden rower nie włożyłem tyle pracy co tutaj.
Jestem też troche zawiedzony brakiem ostrej krytyki pomieszania roczników. Forum złagodniało?
Może powinienem dać tarcze na przód;)

Bałem się, że amor podniesie mocno przód. Jednak chyba nie ma dramatu.
Najchętniej jeszcze zmieniłbym korbę na jakiegoś RF (żółtego;)) i może kasete. Fajnie jedzie:)
Foxa byś dał, tak to nie ma do czego się dop---dolić. Rower klasa, tak z krytyki to coś żółtego bym dał z przodu ale jest i tak super.
Lodzermensch

Sprzedaj mi ten rower :-D
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike

To prawda. Myślałem na początku o chwytach, ale obawiam się, że szybko się pobrudzą. Mam żółtą rolke avida, no ale tutaj jest juz:) Rogi byłyby dobre, ale rower jest na tyle długi, że nie są potrzebne a to dodatkowa masa. Z pedałami jeszcze nie wiadomo, ale wybór też będzie raczej pod względem praktyczności. Może....booster;)

Można zapytać gdzie można dostać taki koszyczek? Mam jeden ale bez takich białych napisów. Chętnie bym przygarnął drugi z napisami :-)

Podoba mi się że te Race Kingi 2.2 wpasowały się w Specu jak ulał. Kiedyś założyłem takie opony do swojej Kony i wcale na mój gust nie wyglądało to dobrze. U Ciebie w ogóle te opony nie przeszkadzają. Z resztą sam zobacz na fotce jak to u mnie wyglądało:

Obrazek
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Mój koszyk to używka z bazaru, ale w ładnym stanie(jak nowy:)). Zawsze mi się podobały i wg mnie pasuje .
Nówki są też chyba dostępne jeszcze np:
https://www.centrumrowerowe.pl/akcesori ... 30759.html

Skeevo, już kiedyś Ci pisałem co ja myśle o Twojej Konie;). Nawet na tych continentalach mistrzostwo.
W specu myślę, że sie wpasowały bo trafiła się jakaś monochromatyczna wersja. Napisy na oponach są białe a nie srebrne jak mam w Specu fsr i nie wygląda to źle. Wybrałem je ponieważ lubie na nich jeździć:)

Z kolorami jeszcze pomyślę - może mostek(zgapiam od Skeevo);)?

Dzięki za uznanie i podesłanie linka do koszyczka :-) Koszyki jak dla mnie jedne z nielicznych jak nie jedyne które idealnie pasują do rowerów końca lat '90.
Oponki faktycznie są super, też je lubię.

Co do kolorów to wiesz co ja bym zakombinował zamiast wymieniać mostek? Spróbowałbym założyć gumy Tiogi w żółtym kolorze na klamki hamulcowe. Nie wiem czy takie posiadasz ale fajnie to wygląda. Może da radę je gdzieś u Nas dostać.
U mnie tak to wyglądało:

Obrazek

Obrazek
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

kapelusznik, Po co na sile dopasowywac reszte roweru do Zoltego siodelka? Zaloz czrnego flite i bedzie ok)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike