triace pisze:Amorek lepiej pasuje niż katalogowy:)
Dokładnie :-) a przy tym długość rury sterowej jest odpowiednia do dobrego look-u :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Dla mnie też mdło i tak Yves mówi.
Rama z widelcem ładnie ale z oponami (mimo że je lubie) jest zbyt zlane.
Opony czarne bez skinwalla i nie dawałbym żadnych pastelowych, turkusowych kolorów. Ale ciekawa rama.
Rurki czarne widze ale co do osprzętu to niemam pojęcia kolorystycznie i do czego miałby być używany ten rower.

Tak ale bez takiego rozmachu jak kiedyś, bardzo sie ciesze ze swojego powrotu i z tego że znowu jestem na forum z tak fajnymi ludźmi ale jednak już tak wesoło nie będzie jak kiedyś- wiadomo że o offtop chodzi.

Bianchi mtb jakoś zawsze mi sie kojarzyło z 'rejsingiem iksce' i po namyśle widze tu sram możliwe że zmieszany z shimano na dwóch blatach albo tak jak Focker zasugerował sachsa np. Plastikowa plasma.

Widzę że ile Polaków tyle zdań jutro wymienie opony na czarne zobaczymy czy będzie lepiej czy nie.Bianchi ma takie kolory że kolorystyke ma cukierkową (pastele) sztyca kore
Ostatnio zmieniony 2015-02-03, 23:15 przez piotrex, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31

Zobacz że sram-u jest więcej niż shimano w topowych wyścigach a bianchi mtb mi jakoś tylko z wyścigami sie kojarzy i dlatego o sramie pomyślałem.
A przez to że bianchi z szosą sie głównie kojarzy to ciężko coś dobrać i Marcin może sie przerazić.

Hubert pisze:A przez to że bianchi z szosą sie głównie kojarzy to ciężko coś dobrać i Marcin może sie przerazić.
moj dziadzio jest z bialym widlem ;-)

Obrazek
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

polonezGLE pisze:ZeSrame Bianchi? Marcin74 zawału znowu dostanie
trzepotanie przedsionkow :oops: :oops: :oops:

ale niestety prawda taka , ze Biance po drodze ostatnio ze sramem :oops: :oops:
wina Absalona ;-) choc ostatnio chlop zmadrzal i jezdzi na XTR :->
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

corrado1111 pisze:Wtedy też był duży sloping:)
:lol: :lol: :lol:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

ciekawe dlaczego dzisiaj robia 29 ???? kiedy juz przed wojna wiedzieli ze najlepiej na 59 :lol:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

Dla mnie troszkę mdło wyszło... a wideł wygląda trochę tak jakby lakiernik po "jednym" dobierał lakier do ramy i... jakoś wyszło :-) Niby podobne ale jednak inne.

Opcja z białym bardziej mi się widzi... wtedy nawet koła tak by się nie zlewały.

Btw. Marcin jaki masz rozmiar tego dziadka?

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

marcin74 pisze:ciekawe dlaczego dzisiaj robia 29 ???? kiedy juz przed wojna wiedzieli ze najlepiej na 59 :lol:
29er to już takie retro że hohoho. 650b jest teraz trendy. A za dekadę będzie znów 26, a póżniej 29, historia kołem się toczy.

nie wkur......dawaj z powrotem Miski :!: :!: :!: :!:
i to kowadlo Kore do smietnika
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

i to kowadlo Kore do smietnika
Masz coś do kore :evil: troche kowadło do ściganta ale do jazdy git, sam ostatnio kupiłem do speca.

Z tym skinwallem lepiej ale jednak nie to dla mnie. Ja tu widze czarne okrągłe z drobnym bieżnikiem jak współczesne geaxy saguaro czy cobry.