.......Michur, człowiek o lwim sercu, dwóch twarzach i jednym penisie ...to będzie brzmiało dumniemichur pisze:Ja juz sie pogubilemmm........
Na czym sie teraz stawia bika aby byl lans , retro i bling bling....?
To codzi o to zeby ratowac klasyki aby nasze dzieci wiedzialy jak to sie zaczelo czy fajny jest ten kto wsadzi wiecej work kasy w szaraki?
Mnie jara sam fakt wynajdowanai szpeju i tu kwintensencja zawieszenia trupa na stojak i motanie...nawet jak jest na "aczerze" czy altusie...Wiadomka ze do konki bym wsadzil full szarego...ale proza zycia Panowie.
Wazne zeby dlubac i ratowac.
A jak poplyne do konca to posprzedaje swoje "nowoczesne " gorskie fulle i cala kase wydam na amerykanskim ebayu...
Bede wtedy Carem Retro!
Piotr, planujesz odwiedzić każdy wątek w tych świeższych i napisać coś durnego, żeby nadrobić swoją weekendową absencję czy jak ? od rana pierd***** jak potłuczony
Dzieki,Piotr. Potraktuje to jako komplement ... A komplement ze strony ikony krk mtb to dla mnie swieto.
tak planuje nadrobić , a co Tobie do tego ?? ani do Ciebie, ani koło Ciebie, w Polsce jest wolność słowa , jesli tylko nie tykasz kogoś osobiscie , a z Michurem se moż1emy jak chcemy , pilnuj swoich tematów bo zaraz wpadne i tamcardamon pisze:Piotr, planujesz odwiedzić każdy wątek w tych świeższych i napisać coś durnego, żeby nadrobić swoją weekendową absencję czy jak ? od rana pierd***** jak potłuczony
Michur, rama ładna , reszta ...... stery zmień jak najszybciej bo uszkodzisz gwint, oryginalne Kony są niższe i pasują idealnie, tam nie ma żadnych dodatków własnie bo górna miska jets jednoczesnie kontrą , stad taka krótka sterówka w widełkach jest
Pojezdzone. Mega szybki rower. Ale fakt stery i rzezba z nimi zwiazana - kapitulacja. Przod wibrowal jak kobra zaklinana przez fakira...Powyzej 60 tki - widac swiatlo w tunelu . Taki strach.
Przerzuce stery wg sugestii Piotra.
I most inny trzeba. Krotszy niz 110 i bardziej stromy niz 0.
Daltego rooxa czarnego danego wymienie na cos w klimacie.
Lubie ja,ta kone.
Przerzuce stery wg sugestii Piotra.
I most inny trzeba. Krotszy niz 110 i bardziej stromy niz 0.
Daltego rooxa czarnego danego wymienie na cos w klimacie.
Lubie ja,ta kone.
60-tki ??? weź se licznik zamontuj .....bo mogotanie przedsionków masz już przy 20 ....jak pamietam
ze starami cienka sprawa ale moze trafisz oryginał przynajmniej sama góre
ze starami cienka sprawa ale moze trafisz oryginał przynajmniej sama góre
OK Panowie I piekne Panie...
Wersja KONA FINALE !
https://plus.google.com/photos/10736460 ... 1060331121
czekam na konkretny hejt!
Wersja KONA FINALE !
https://plus.google.com/photos/10736460 ... 1060331121
czekam na konkretny hejt!
hejty bedą dwa, jeden że wideł miał trafic na allegro a zdanie zmieniasz jak baba rekawiczki a drugi ze znowu wyszedł Ci choooopper
ale za to ładny chooooopper
ale za to ładny chooooopper
Musiałem bobra wsadzic...nie bylo szans...pare dni postal na polce...i ewidentnie umieral...teraz ma zycie jak w madrycie...nalotu juz ma 40 km i kolejne 20 go dzis czeka.
Ja tam lubię takie pokręcone rowery. Mi się podoba
A co do Czopera to na tym zdjęciu widać że geometria nie jest ekstremalnie naruszona tak jak to się miało w Cannonie więc przypuszczam, że i jeździ się całkiem spoko.
A co do Czopera to na tym zdjęciu widać że geometria nie jest ekstremalnie naruszona tak jak to się miało w Cannonie więc przypuszczam, że i jeździ się całkiem spoko.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Dokladnie.Geo przyjelo bobra az milo.Lata sie swietnie. Mysle zezabiore konkena single pod smrekiem i rychleby niebawem.
A ze zmian to koniecznie szersza kiere...Normalnie latam na 780...wiec 580 lekko mi waska noite nieszczesne xt hample. Najgorsza grupa jaka mialem w zyciu.
A ze zmian to koniecznie szersza kiere...Normalnie latam na 780...wiec 580 lekko mi waska noite nieszczesne xt hample. Najgorsza grupa jaka mialem w zyciu.
Hmm, w sumie to Twój rower i każdy sobie jeździ na czym chce, ale jak dla mnie tutaj sie nic kupy nie trzyma stylistycznie, osprzętowo i zadaniowo. Uważam, że rama się marnuje i zrobiłes totalny regres i downgrade w stosunku chociażby do wczesniejszej, niezbyt szczesnilej wersji. Szersza kiera, pedały rodem z DH, korba? Do latania w dół po kamorach lepszy chyba byłby jakis full?
/// 4x Specialized /// ;)
Ona sluzy do naparzania kilometrow treningowo po plaskich jak stol walach wrocławskich.Wg mnie sprawdza sie idealnie do tego...Inaczej mi sie elegancko ciska na niej .Dzis 60 km poszlo.
Pedaly,platformy bo w 5.10 butach jedzze...Ja nie jestem retro ortodoksem. Lubie rowery zlozone wlasnorecznie i wnoszace troche radosci do tego smutnego kraju...
580 kiera to szeroka...No bez przesady?To nie ostra kurierka...
Na kamory i hory mam to ...
Pedaly,platformy bo w 5.10 butach jedzze...Ja nie jestem retro ortodoksem. Lubie rowery zlozone wlasnorecznie i wnoszace troche radosci do tego smutnego kraju...
580 kiera to szeroka...No bez przesady?To nie ostra kurierka...
Na kamory i hory mam to ...
to strasznie nierówne te wały macie jak 100mm potrzebujesz
moim zdaniem widelec zaburza geo ramy - ale jeśli dobrze ci się jeździ to cóż tu więcej przekonywać Przeciwko kolorowym rowerom nie mam nic
moim zdaniem widelec zaburza geo ramy - ale jeśli dobrze ci się jeździ to cóż tu więcej przekonywać Przeciwko kolorowym rowerom nie mam nic
Ja od dłuższego czasu używam sztywniaka i uważam że to itak dużo.
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Michur a to nie jest ten Bombardier 130 Drop Off co w Cannonie miałeś przypadkiem wstawionego?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
gów...o prawda, Michur, to że w dół jedzie fajnie i elegancko wybiera - -widać kąt głóowki łagodny , to nie oznacza ze pod gór i po płaskim nie zawijał pod siebie , ale wg Twoich teori to i Monster będzie pasowałmichur pisze:Dokladnie.Geo przyjelo bobra az milo.Lata sie swietnie. Mysle zezabiore konkena single pod smrekiem i rychleby niebawem.
To co mialem zrobic ? no co? Mial stac na polce? Kurzyc sie? Umierac? Teraz ma zycie jak w madrycie - codziennie spacerek. Szmateczka i podziw ludzi!
ok,teraz po tym co wsadilem do konki to juz jestem skonczony w retro szol biznesie...
Przepraszam...
Przepraszam...
na takie nowe dx to sie ślinie od dłuższego czasu, no ale Panie... nie do takiego roweru, i ten mostek, ide oczy wydłubać
Most siadl.
Co do pedalów to fakt pregiete w tym bajku.
chcesz kupic? Po pelnym serwisie...sadze racej do kony ubijaki cranka.
Co do pedalów to fakt pregiete w tym bajku.
chcesz kupic? Po pelnym serwisie...sadze racej do kony ubijaki cranka.