Ponawiam http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?t=5145
Poza tym moja zona pozazdroscila mi mojego pieknego Cannondale i zastrzegla ze jak ma jezdzic na rowerze to wlasnie na takim. Wiec jej kupilem
Dokladnie pomaranczowy, Super V 600 cena mega biedronkowaskolioza pisze:słabe zdjęcie, słabo widać detale
Ale czerwony jest, to pewnie szybki będzie
Duzo do zrobienia przy nim, i napewno zaloze osobny temat.
Maly apdejt, szukalem, szukalem, az znalazlem, mimo ze nie jest dokladnie ten model, bo znalezienie go graniczy z cudem, wszak moglbym zabrac zone, ale rownaloby sie to z wieczna banicja, kupilem na allegro. Sztyca kalloya
Wczoraj i dzis pojezdzone w sumie jakies 120km niestety za pomnialem aparatu wziac, wiec fotka telefonem
Hej, mógłbyś zdradzić co to jest "mega biedronkowa cena" czy to zbyt intymne pytanie?. A tak nawiasem mówiąc to kolor bardzo fajny i dodaje uroku tej ramie. Z lampą pralki wygląda na jasny pomarańcz ale w dzień kolor nie jest już tak jednoznaczny i jak dla mnie blisko mu do czerwonego...
Kiedyś miałem taką ramę Super V 1000 w kolorze niebieska perła + carbonowy wahacz.
Coś pięknego
Ta twoja nie jest już taka ładna bo ma przeprojektowany tył ale co za tym idzie lepiej pracuje jak sądzę.
W sumie po za tą ramą nie ma w twoim rowerze żadnych fajnych części ... warto by było zamontować jakiś lepszy zestaw bo chyba stan lakieru jest OK
Jak jest obecnie z serwisem Fatty ?
Wtedy gdy ja miałem swojego to się go pozbyłem bo nie było gdzie przeprowadzić serwisu w tym zacofanym kraju
Coś pięknego
Ta twoja nie jest już taka ładna bo ma przeprojektowany tył ale co za tym idzie lepiej pracuje jak sądzę.
W sumie po za tą ramą nie ma w twoim rowerze żadnych fajnych części ... warto by było zamontować jakiś lepszy zestaw bo chyba stan lakieru jest OK
Jak jest obecnie z serwisem Fatty ?
Wtedy gdy ja miałem swojego to się go pozbyłem bo nie było gdzie przeprowadzić serwisu w tym zacofanym kraju
Ponizej 1000zl/sztstarlees pisze:Hej, mógłbyś zdradzić co to jest "mega biedronkowa cena" czy to zbyt intymne pytanie?
To z lampa to praktycznie rzeczywisty kolor, a robione aparatem, tylko pomniejszone w pencie, bo za duze bylostarlees pisze:Z lampą pralki wygląda na jasny pomarańcz ale w dzień kolor nie jest już tak jednoznaczny i jak dla mnie blisko mu do czerwonego...
hit00r pisze:Kiedyś miałem taką ramę Super V 1000 w kolorze niebieska perła + carbonowy wahacz.
Coś pięknego
hit00r pisze: Ta twoja nie jest już taka ładna bo ma przeprojektowany tył ale co za tym idzie lepiej pracuje jak sądzę.
hit00r pisze: W sumie po za tą ramą nie ma w twoim rowerze żadnych fajnych części ... warto by było zamontować jakiś lepszy zestaw bo chyba stan lakieru jest OK
Nie wiem, sam robie.hit00r pisze:Jak jest obecnie z serwisem Fatty ?
Dziękuję za odpowiedź. Pytałem bo pojawiła się V-ka ale się okazało, że za wielki...(cena też poniżej była). Pozdrawiam.
Dokladnie, jaz redzinski, tyle razy widzialem go z obwodnicy i nigdy tam nie podjechalem.
Nie mialem za wiele czasu, z reszta ostatnio wciaz mi go brakuje. Takze te 20km to jak ..........
Nie mialem za wiele czasu, z reszta ostatnio wciaz mi go brakuje. Takze te 20km to jak ..........
Na portalu aukcyjnym kupilem dlugo szukane siodelko, nie jest to model z tego roweru, rocznik '98 czyli tez rok pozniej. Ale lepsze od tego co jest, przynajmniej oryginalne i mam nadzieje ze wygodniejsze.
Niestety zeby nie bylo za latwo, stan sredni
Niestety zeby nie bylo za latwo, stan sredni
Nie zalamuj mniekapelusznik pisze:Czym to kleisz?
Mam flite który się rozkleja i butaprem nie dał rady.
Dziwi mnie fakt kupowania siodła w stanie złomu ... przecież takie nowe nie kosztuje więcej niż 100 zł.kapelusznik pisze:Czym to kleisz?
I jeszcze szarpanie się z tym ... po za sklejeniem należało by je potraktować zszywaczem tak jak robiła fabryka.
U mnie klej puścił kiedy rower postał na słońcu:)2ass pisze:Nie zalamuj mniekapelusznik pisze:Czym to kleisz?
Myślę spróbować pokleić to dwuskładnikowym jeszcze.
Szkoda ,ze napis z tylu siodla wytarty... Lepiej usunac go do konca.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Albo poprawicRetromen pisze:Szkoda ,ze napis z tylu siodla wytarty... Lepiej usunac go do konca.
Kleilem czyms takikapelusznik pisze:U mnie klej puścił kiedy rower postał na słońcu:)
Myślę spróbować pokleić to dwuskładnikowym jeszcze.
Zastosowalem sie do wytycznych. Mysle ze trzeba w tych sciskach zostawic tak jak zalecaja 48h.
Mniemam ze jak bym sie postaral to oderwe ta palchte, ale wyglada solidnie. Wzialem sobie Twoje slowa do serca i zostawilem na rozgrzanym grzejniku siodelko, bardziej balem sie o ten material, generalnie nic sie nie stalo, mam nadzieje ze test byl miarodajny i w lecie nie zrobi sie z niego spodniczka
A tak to wyglada
Zrobił byś foto czymś lepszym - TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ
Taka długa sztyca wygląda w tym rowerze bardzo źle
Się znalazł artysta-fotografik.hit00r pisze:Zrobił byś foto czymś lepszym - TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ
Lodzermensch
hit00r pisze:Zrobił byś foto czymś lepszym - TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ
To zly aparat
Zdjecie robione po ciemku bez lampy z reki, bo zawsze takie robie. Gdybys sie choc troche na tym znal odrazu bys to wylapal.
A jaka powinna byc sztyca zeby wygladala dobrze
Hitoor ma czarno-bialy monitor)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike