https://goo.gl/photos/PBXkTcAbJeK7WaQZ8cardamon pisze:chyba u Ciebieściemniło się kompletnie ?
Lodzermensch
Takie cuś znalazłem wczoraj na OLX ...
Myślałem nad nim jako ozdobą obok Cannona ale ... ktoś kupił
Może ktoś z forum łyknął ?
2300 za stan na oko prawie idealny!
Myślałem nad nim jako ozdobą obok Cannona ale ... ktoś kupił

Może ktoś z forum łyknął ?
2300 za stan na oko prawie idealny!

Porsche, marzenie, mialem okazje za granica przejechac sie na takim topowym zoltym bodaj z 99r

Ta srebrna to Al-mega XTR? ktoś jej krzywdę zrobił na górze główki, czy się mylę?
Al-mega Xt widzę że z ori sterami i widelcem pod mostek ahead - super! suport oryginalny też masz?
Al-mega Xt widzę że z ori sterami i widelcem pod mostek ahead - super! suport oryginalny też masz?
Tak, srebrna to al-mega xtr, tylko ze miała zespawana główkę i miskę suportu, ale już taką kupiłem.
XT jest z orygianalnym suportrm, będę składał na niej rower (na rzecz białej cromegi), rama jest w bardzo przyzwoitym stanie, tylko właśnie martwi mnie ten widelec pod ahed, obawiam się ze ciężko będzie znaleźć mostek ze średnica 1,1/4 cala.
XT jest z orygianalnym suportrm, będę składał na niej rower (na rzecz białej cromegi), rama jest w bardzo przyzwoitym stanie, tylko właśnie martwi mnie ten widelec pod ahed, obawiam się ze ciężko będzie znaleźć mostek ze średnica 1,1/4 cala.
O ile pamiętam to nawet chyba nie jest typowe 1 1/4" ale mogę się mylić Zmierz zanim kupisz
Tak czy siak warto tak wyposażoną ramę ładnie uzbroić - detale ma takie, jakie nieraz są rozszabrowywane przed sprzedażą
Tak czy siak warto tak wyposażoną ramę ładnie uzbroić - detale ma takie, jakie nieraz są rozszabrowywane przed sprzedażą
Nie wiem czy nie mam jakiegoś mostka cro-mo na 1/4, jak będziesz chciał to poszukam.
Lodzermensch
Mam, takie to coś jest: https://lh3.googleusercontent.com/-WY-6 ... t_id%253D1
Była kiedyś srebrna ale prysnąłem ją na czarny mat i jest poobijana trochę już teraz.
Była kiedyś srebrna ale prysnąłem ją na czarny mat i jest poobijana trochę już teraz.
Lodzermensch
Musiałbyś średnicę zmierzyć, oczywiście jeśli to nie jest 1 1/4. Bo jeśli jest to musi pasować.Grzesiek 14 pisze:Myślisz że będzie pasował pod ten widelec do alpiny?
Lodzermensch
Zmierz, suwmiarka nie gryzie
A wydaje mi się że jak mierzyłem swoją to było mniej niż 1 1/4 ale więcej niż 1 1/8 - obym się mylił
A wydaje mi się że jak mierzyłem swoją to było mniej niż 1 1/4 ale więcej niż 1 1/8 - obym się mylił
Czołem, ostatnio wpadł w moje ręce taki rower, sama naklejka Extreme nic mi nie mówi, patrząc po osprzecie i wykonaniu ramy jest to chyba nie byle co? Interesuje mnie też amortyzator, w sumie to pierwszy raz taki widzę na żywo.
Fajny, co to za hamulce ma z tyłu?Grzesiek 14 pisze:Czołem, ostatnio wpadł w moje ręce taki rower, sama naklejka Extreme nic mi nie mówi, patrząc po osprzecie i wykonaniu ramy jest to chyba nie byle co? Interesuje mnie też amortyzator, w sumie to pierwszy raz taki widzę na żywo.
Lodzermensch
Widelec to Mountain Cycle Suspenders, Rama to chyba wypust małej niemieckiej firmy - Germans Cycles.
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)