[center]

Takiego Sugino jeszcze nie miałem w kolekcji

Eeee tam, do M750 jeszcze jej daleko. Tamta to jest klasowa korbka. Żałuję że już mam tylko jedną taką.corrado1111 pisze:O ja, ale wypas.
Nie masz bo mi sprzedałeś za dwie dychy.Adamello pisze:Eeee tam, do M750 jeszcze jej daleko. Tamta to jest klasowa korbka. Żałuję że już mam tylko jedną taką.corrado1111 pisze:O ja, ale wypas.
Nie bądź taki. Napisz chociaż z czego są wykonane. Bo więcej nic od Ciebie nie kupię :Pcorrado1111 pisze:O nie nie, nie dam się, nic o kulkach nie napiszę:)Bart pisze:Oooo... kulki
Z metalu.:)Bart pisze:Nie bądź taki. Napisz chociaż z czego są wykonane. Bo więcej nic od Ciebie nie kupię :Pcorrado1111 pisze:O nie nie, nie dam się, nic o kulkach nie napiszę:)Bart pisze:Oooo... kulki
zaczynam Cię nie lubić, nie musiałeś wrzucać tego zdjęciaSkeevo pisze:Dokładam siodło od kolegi BeretaRocznik '99 ale dla mnie jedno z fajniejszych Flajtów
Nawet bym nie śmiał, w Łodzi pewno tylko w Almie albo u Piotra i Pawła kupujeszcorrado1111 pisze:Masłem z Biedry szpanujesz?
Bez przesadysnack pisze:zaczynam Cię nie lubić, nie musiałeś wrzucać tego zdjęcia
Powiedz, powiedz!snack pisze:z Tobą już nie gadam, nie czytam Twoich postów i nie lubię Twoich rowerów....
i w ogóle to zaraz zdradzę co budujesz
Też w Biedrze, mam prawie pod domem.Skeevo pisze:Nawet bym nie śmiał, w Łodzi pewno tylko w Almie albo u Piotra i Pawła kupujeszcorrado1111 pisze:Masłem z Biedry szpanujesz?
Bez przesadysnack pisze:zaczynam Cię nie lubić, nie musiałeś wrzucać tego zdjęcia
Powiedz, powiedz!snack pisze:z Tobą już nie gadam, nie czytam Twoich postów i nie lubię Twoich rowerów....
i w ogóle to zaraz zdradzę co budujeszChłop kitra po coś te graty