po szpejach
89-91
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,

mogie ponarzekać?
mnie się ten fiolecik średnio podoba,
ale ten meksyk- pomarańcz jest zaje..oczo..jebny !
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,

jutro jak nie będzie padało .......moze pojawi sie ...galeryjka .

Poszukuje sztycy 26,6 czarnej i siodłeka z epoki jakiś avocet chyba tam był

a teraz ciekawostka .

Rower mam prawie oryginalny, oprócz hamulców , które ktoś zmienił na nowsze Acery, już zostały z powrotem podmienione na oryginalne , tyler że w kolorze srebrnym, .

Ale sie komponują jednak do całoscui , korb, przerzutek ...., choć jest szansa ze mam też i czarne ,a;e na rzie nie ma czasu na wykopaliska , jak znajde to podmienie .

Opony zostały zmienione na szosowe Continentale 1.85 bo stare sie rozsypały.

Manetka prawa została wymieniona na nówke sztuke, identyczną , bo stara sie zacinała .

Nowe pancerze i linki, jednak wszystko zgodne z retro - pancerze 5 mm hamulcowe i przerzutkowe.

do rzeczy . rower jest w kolorystyce z rocznika 1991 , ale kolorystyka osprzetu jest z 1990 - srebrne blaty w korbie , oraz mostek z przelotką jak w 1990 a nie jak w 1991 z kółkiem.

No jest to ciekawostka , ale pewnie to taki mariaż .

W 1990 nie było nazwy na skośnej rurce, natomiast w 1991 już jest.

to pierwsze fotki po przywiezieniu

https://plus.google.com/photos/11307837 ... 0711907520

reszta wkrótce
www.velotech.pl

91 miało zupełnie inną szatę graficzną - inne logo Scotta, inne umiejscowienie nazwy modelu, blachę Scott USA (której nie masz, a która była przyklejona u ciebie pod górną rurą) w miejscu czerwonej naklejki z informacją o rurach i inaczej łaczony tylny trójkąt do podsiodłówki
Na bank nie ma ten rower nic wspólnego z rokiem modelowym 91
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

poza tym pisłąem, ze w 91 blaty były czarne, ja mam srebrne a takie były w 90, tak samo mostek , wierz czy nie ale tak jest

w 90 były haki poziome takie jak ja mam , w 91 już pionowe chyba ze po prostu w katalogu nie uwzgledniono kolorystyki np pod koniec 90 i leciał juz na 91 w starym wykonaniu , nie wiem ale coś mi tu nie pachnie .

dałbyś jakąś sztyce czarną bo ja jmam tylko srebrną
www.velotech.pl

Ok oficjlana galeria wykonana, zastrzegam ze na koniec kiedys bedzie czarna sztyca i siodełko, na razie nie mam i ... jest inne ale tak mniej wiecej pod kolor.

Rower wyczyszczony, wysmarowany , odnowiony , odpicowany trochu, sporo czasu to zjęło mi .
Oprócz powyższych dwóch komponnetów raczej zmian już innych nie będzie bo nie ma potrzeby.

Opony założone szosowe , gdyż ten rower doskonale sie tutaj spisuje, prawdopodobnie będzie na sprzedaż za jakiś czas , jak sie znajdzie jakiś koneser na to .

Obrazek

Miłego oglądania .

https://plus.google.com/photos/11307837 ... 0711907520

wczoraj skończyłem..... dopiero
www.velotech.pl

dobrze jest
smigacz miejsko-wiejski jak ta lala :mrgreen: