po szpejach
89-91
89-91
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
nosz qwa musiał se wyostrzyć ..... ja cie kręce, specalnie zmgliłem....sztyce se musze wynaleźć, jaki rozmiar ?
malowanie katalogowe, bo występowały dwa rodzaje i jest to wyszczególnione w opisie.
malowanie katalogowe, bo występowały dwa rodzaje i jest to wyszczególnione w opisie.
nic se nie wyostrzałem - charakterystyczne malowanie, więc średni poziom trudności
Sztycę przymierz 26,6 - ten rocznik takie lubił, acz na 100% pewien nie jestem czy tyczy się to też montany
Sztycę przymierz 26,6 - ten rocznik takie lubił, acz na 100% pewien nie jestem czy tyczy się to też montany
jak będe miał czas to ....będe miał na nią czas , na razie w kąt ....ale na obręczach mam naklejki Scott.... bosko ..
chyba nie m, widziałem napis KinLin, ktorzy robili bardzo dobrej klasy felgi, ale psrawdze pózniej
mogie ponarzekać?
mnie się ten fiolecik średnio podoba,
ale ten meksyk- pomarańcz jest zaje..oczo..jebny !
mnie się ten fiolecik średnio podoba,
ale ten meksyk- pomarańcz jest zaje..oczo..jebny !
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
jutro jak nie będzie padało .......moze pojawi sie ...galeryjka .
Poszukuje sztycy 26,6 czarnej i siodłeka z epoki jakiś avocet chyba tam był
a teraz ciekawostka .
Rower mam prawie oryginalny, oprócz hamulców , które ktoś zmienił na nowsze Acery, już zostały z powrotem podmienione na oryginalne , tyler że w kolorze srebrnym, .
Ale sie komponują jednak do całoscui , korb, przerzutek ...., choć jest szansa ze mam też i czarne ,a;e na rzie nie ma czasu na wykopaliska , jak znajde to podmienie .
Opony zostały zmienione na szosowe Continentale 1.85 bo stare sie rozsypały.
Manetka prawa została wymieniona na nówke sztuke, identyczną , bo stara sie zacinała .
Nowe pancerze i linki, jednak wszystko zgodne z retro - pancerze 5 mm hamulcowe i przerzutkowe.
do rzeczy . rower jest w kolorystyce z rocznika 1991 , ale kolorystyka osprzetu jest z 1990 - srebrne blaty w korbie , oraz mostek z przelotką jak w 1990 a nie jak w 1991 z kółkiem.
No jest to ciekawostka , ale pewnie to taki mariaż .
W 1990 nie było nazwy na skośnej rurce, natomiast w 1991 już jest.
to pierwsze fotki po przywiezieniu
https://plus.google.com/photos/11307837 ... 0711907520
reszta wkrótce
Poszukuje sztycy 26,6 czarnej i siodłeka z epoki jakiś avocet chyba tam był
a teraz ciekawostka .
Rower mam prawie oryginalny, oprócz hamulców , które ktoś zmienił na nowsze Acery, już zostały z powrotem podmienione na oryginalne , tyler że w kolorze srebrnym, .
Ale sie komponują jednak do całoscui , korb, przerzutek ...., choć jest szansa ze mam też i czarne ,a;e na rzie nie ma czasu na wykopaliska , jak znajde to podmienie .
Opony zostały zmienione na szosowe Continentale 1.85 bo stare sie rozsypały.
Manetka prawa została wymieniona na nówke sztuke, identyczną , bo stara sie zacinała .
Nowe pancerze i linki, jednak wszystko zgodne z retro - pancerze 5 mm hamulcowe i przerzutkowe.
do rzeczy . rower jest w kolorystyce z rocznika 1991 , ale kolorystyka osprzetu jest z 1990 - srebrne blaty w korbie , oraz mostek z przelotką jak w 1990 a nie jak w 1991 z kółkiem.
No jest to ciekawostka , ale pewnie to taki mariaż .
W 1990 nie było nazwy na skośnej rurce, natomiast w 1991 już jest.
to pierwsze fotki po przywiezieniu
reszta wkrótce
91 miało zupełnie inną szatę graficzną - inne logo Scotta, inne umiejscowienie nazwy modelu, blachę Scott USA (której nie masz, a która była przyklejona u ciebie pod górną rurą) w miejscu czerwonej naklejki z informacją o rurach i inaczej łaczony tylny trójkąt do podsiodłówki
Na bank nie ma ten rower nic wspólnego z rokiem modelowym 91
Na bank nie ma ten rower nic wspólnego z rokiem modelowym 91
blachy nei ma bo ktoś urwał, został klej tylko po niej i wyczysciłem na błysk , dlatego sie upieram dalej . rower przyjechał ze szwajcarów , może to być na ich rynek
widać że blacha urwana, ale to nie to miejsce co w 91
bezdyskusyjnie jest to szata graficzna 90, różnice do 91 widać na pierwszy rzut
chcesz wierz nie chcesz nie wierz
bezdyskusyjnie jest to szata graficzna 90, różnice do 91 widać na pierwszy rzut
chcesz wierz nie chcesz nie wierz
poza tym pisłąem, ze w 91 blaty były czarne, ja mam srebrne a takie były w 90, tak samo mostek , wierz czy nie ale tak jest
w 90 były haki poziome takie jak ja mam , w 91 już pionowe chyba ze po prostu w katalogu nie uwzgledniono kolorystyki np pod koniec 90 i leciał juz na 91 w starym wykonaniu , nie wiem ale coś mi tu nie pachnie .
dałbyś jakąś sztyce czarną bo ja jmam tylko srebrną
w 90 były haki poziome takie jak ja mam , w 91 już pionowe chyba ze po prostu w katalogu nie uwzgledniono kolorystyki np pod koniec 90 i leciał juz na 91 w starym wykonaniu , nie wiem ale coś mi tu nie pachnie .
dałbyś jakąś sztyce czarną bo ja jmam tylko srebrną
Ja też mam niby katologowego, ale kolory niektórych części wcale się nie zgadzają. A na bank są oryginalne.
Adamello pisze:Ja też mam niby katologowego, ale kolory niektórych części wcale się nie zgadzają. A na bank są oryginalne.
Lodzermensch
Piotrze, ale nie musisz mi udowadniać że to nie jest 91
Scott wypuszczał serie kolorystyczne nie będące w katalogu na dany rok- cała zagadka
Klucz układu grafik byl natomiast zawsze przestrzegany - dany rok, dany system
Scott wypuszczał serie kolorystyczne nie będące w katalogu na dany rok- cała zagadka
Klucz układu grafik byl natomiast zawsze przestrzegany - dany rok, dany system
Ok oficjlana galeria wykonana, zastrzegam ze na koniec kiedys bedzie czarna sztyca i siodełko, na razie nie mam i ... jest inne ale tak mniej wiecej pod kolor.
Rower wyczyszczony, wysmarowany , odnowiony , odpicowany trochu, sporo czasu to zjęło mi .
Oprócz powyższych dwóch komponnetów raczej zmian już innych nie będzie bo nie ma potrzeby.
Opony założone szosowe , gdyż ten rower doskonale sie tutaj spisuje, prawdopodobnie będzie na sprzedaż za jakiś czas , jak sie znajdzie jakiś koneser na to .
Miłego oglądania .
wczoraj skończyłem..... dopiero
Rower wyczyszczony, wysmarowany , odnowiony , odpicowany trochu, sporo czasu to zjęło mi .
Oprócz powyższych dwóch komponnetów raczej zmian już innych nie będzie bo nie ma potrzeby.
Opony założone szosowe , gdyż ten rower doskonale sie tutaj spisuje, prawdopodobnie będzie na sprzedaż za jakiś czas , jak sie znajdzie jakiś koneser na to .
Miłego oglądania .
wczoraj skończyłem..... dopiero
dobrze jest
smigacz miejsko-wiejski jak ta lala
smigacz miejsko-wiejski jak ta lala