smolar, ocb? że mam oponki białe? Śmieszne są, mi się podobają . Był tu jeszcze na chwilę judy sl, ale wrócił do univegi. Może drugiego dokupię. Lubię na nim jeździć, przyjemną ma geometrię, a ten śmietnik jest w stanie bardzo dobrym (to że śmiga na nowym łańcuchu mówi samo za siebie). Koła też funkiel nówki. Tylne od fockera kupilem kiedyś okazjonalne, przednie też się znalazło. Dużo srebrnego i białego, nie musi się wszystkim podobać, ale jak pod kawiarnią zapniesz to przez godzinę z 15 osób ogląda, przyjedziesz na trening to ludzie doceniają wygląd i fakt że retro niekoniecznie musi być ortodoksyjne.
O siodełku zapomniałem wspmnieć. Bontrager c30. Bardzo wygodnie mi się na nim jeździ, daje plus 100 do kontroli na zjazdach, na chudą dupę bardzo polecam, ale bez spodenek niestety jazda spartańska.
Postaram się lepsze fotki zrobić bo niestety mój aparacik ma małą ogniskową i strasznie wybulwia z bliska.
Rower jest często używany. Taka se fotka z tubracza, zaraz dodam więcej z innych miejsc: