Mondial Professional by dezent
#1Mondial Professional. Kupiony głównie dla osprzętu (LX M563), który jest w rewelacyjnym stanie. Mógłby mi ktoś coś napisać o tym rowerze, marce, modelu... cokolwiek ?

Miałeś się pochwalić złożonym rowerem na tej ramie poniżej 10 kg:)rurokura pisze:teraz ja go mam :D
taaaaa, na złomie dostaniesz za to ok 5 zł z widelcem może , takze chwalić sie nie ma czym .....rurokura pisze:teraz ja go mam :D
corrado1111 pisze:Mój też był w super stanie, rama jest taki topór że chyba nikt na tym nie chciał nigdy jeździć:)
Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało
jasne , tylko sie tu nie roztkliwiaj nad sobą bo zaraz ci coś wynajde w tych "rowerach " i przyłoże z liściaDezent pisze:Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało![]()
A poważnie, rowery z tamtych lat to całe moje dzieciństwo i młodość. Rowerami jeżdżę odkąd pamiętam.
Dobrze, że tego trolla karmić nie trzeba... sam to robiPiotr pisze:jasne , tylko sie tu nie roztkliwiaj nad sobą bo zaraz ci coś wynajde w tych "rowerach " i przyłoże z liściaDezent pisze:Wszystko przez Was !!!Skeevo pisze:Dezent widzę że retro ładnie Cię zabrało![]()
A poważnie, rowery z tamtych lat to całe moje dzieciństwo i młodość. Rowerami jeżdżę odkąd pamiętam.
masz coś do sprzedania umieść to w Giełdzie a nie zaśmiecaj wątków poświęconych roweromDezent pisze:Decyzja zapadła. Jakby ktoś chciał coś z LX'a M563 w super stanie to zapraszam na PM. Mondial idzie na części, albo na dawcę.W kartonie czeka już nowy sprzęt do złożenia.